GÜNDEM Haber Girişi : 02 Ağustos 2017 00:44

'Çiçek' gibi tepki!

'Çiçek' gibi tepki!
Gazeteci Nevzat Çiçek, 'müftüye resmi nikah yetkisinin tartışıldığı programda Elif Dördüncü Aydemir'e sinirlenerek katıldığı programı terk etti
Gazeteci Nevzat Çiçek, CNN Türk'te Şirin Payzın'ın "Ne Oluyor" programına konuk oldu. Elif Dördüncü Aydemir ile müftüye resmi nikah yetkisini tartışırken sinirlenen Çiçek, programı terk etti. Aydemir, yasayla ilgili olarak çağdaş ve kadın haklarını koruyucu bir yasa olmadığını söyleyince Çiçek, "Yahu mevcut yasayı daha görmemişken hangi kadın haklarından bahsediyorsunuz?" diye sordu. İkili giderek gerginleşirken Çiçek, "Sanki bu ülkenin demokratı sizsiniz. Kendimi kast sisteminde gibi hissettim" dedi. Aydemir "Ben son derece vatansever bir insanım" deyince, Gazeteci Nevzat Çiçek ise ironi yaparak, "Ben teröristim" diyerek tepki gösterdi. Nevzat Çiçek'in mikrofonu çıkararak programı terk etmesinin ardından Şirin Payzın programa reklam arası verdi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.