ÇEVRE & SAĞLIK Haber Girişi : 06 Şubat 2017 14:29

Aç ve susuz kalan köpekler kurtarıldı!

Aç ve susuz kalan köpekler kurtarıldı!
Bayraklı Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri, Sevgi Yolu'na yakın 1640 sokakta günlerdir kapalı olduğu belirtilen dükkandan aç ve susuz bırakılan iki sokak köpeğini kurtardı.

Korkudan tir tir titreyen köpeklere hemen ilk müdahale yapıldı. Su ve yemek verildi. Veteriner hekimler, "Köpekler uzun süre aç ve susuz kalmış. Tedavilerine hızla başlandı. Şuanda durumları iyi" bilgisini paylaştı.

Bayraklı Belediyesi'ni arayan vatandaşlar, Bayraklı merkez mahallesi 1640 sokakta günlerdir kapalı olan bir dükkandan köpek sesi geldiğini bildirdi. Bunun üzerine Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri, polis eşliğinde olay yerine gitti. Dükkanın kapalı olduğunun anlaşılması üzerine mülk sahibiyle iletişime geçildi. Mülk sahibi de kiracısına günlerdir ulaşılamadığını söylemesi üzerine dükkanın kapısı çilingir yardımıyla açıldı.


AÇ VE SUSUZ KALMIŞLAR

İçeride bulunan iki köpek veteriner hekimler tarafından araçlara taşınarak, tedaviye alındı. Mahalle sakinleri, "Köpekler günlerdir burada kilitli. Dükkan sahibi bugün-yarın gelir diye bekledik. Ama gelen olmadı. Bunun üzerine belediyeye haber verdik" dedi. Tedavilerine hemen başlanan köpeklerin uzun süre aç ve susuz kaldığını tespit eden veterinerler, can dostlara hemen su ve mama verdi. Belediyenin veteriner hekimleri, "Şikayet sonrası hemen köpekleri kurtarmak için olay yerine gittik. Köpekleri aldık ve tedavilerine başladık. İkisi de çok korkmuş. Uzun süre aç ve susuz kalmışlar. Hemen yiyecek ve su verdik. Şuan durumları iyi" açıklamasında bulundu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.