GÜNDEM Haber Girişi : 05 Temmuz 2017 15:19

Adalet yürüşünü kana bulayacaklardı

Adalet yürüşünü kana bulayacaklardı
CHP'nin ''Adalet Yürüyüşü''ne saldırı hazırlığında oldukları iddia edilen 6 DAEŞ'li Kayseri, Kocaeli ve Nevşehir'de yakalandı. Büyük provokasyonu polis önledi.
CHP'nin ''Adalet Yürüyüşü''ne saldırı hazırlığında oldukları iddia edilen 6 DAEŞ'li 

Kayseri, Kocaeli ve Nevşehir'de yakalandı.

Açıklama Kayseri Valisi Süleyman Kamçı'dan geldi.

Vali Kamçı, ''Saldırı girişimindeki 6 DAEŞ'li yakalandı. 6 DAEŞ'li CHP yürüyüşüne saldırı planlıyordu. Saldırganlardan ikisi Kayseri, ikisi Nevşehir'de diğer ikisi de Kocaeli'de yakalandı'' dedi.

KOCAELİ'DE ARAÇLI SALDIRI ÖNLENDİ

TGRT'nin haberine göre, CHP yürüyüşle ilgili olarak özellikle bugün Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ekipleri güvenlik önlemlerini kırmızı seviyeye çıkardı. Ekiplerle bombalı bir araçla saldırı yapılacağı istihbaratı paylaşıldı. Bunun üzerine trafik ilk kez tamamen kesildi.

Tüm bu hazırlıkların ardından Kartepe ilçesinde, panelvan tipi bir araç Özel Hareket Polislerinin de katıldığı operasyon ile yakalandı. Operasyon anı kameralara saniye saniye yansıdı.

Otomobilde bulunan bir kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan kişinin DEAŞ'lı olduğu ileri sürüldü. Zanlının kalabalığın arasına araç ile dalacağı öğrenildi. Aracın içinden ise AK Parti bayrakları çıktı. Olayın ardından zanlının AK Partili algısı yaratarak büyük bir provokasyonu hedeflediği anlaşıldı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.