YEREL YÖNETİMLER Haber Girişi : 28 Eylül 2017 12:29

Ahmetli'nin Prestij Projesi Başladı

Ahmetli'nin Prestij Projesi Başladı
Manisa Büyükşehir Belediyesinin Ahmetli ilçesi için hayata geçirdiği 'Atatürk Bulvarı Yol ve Tretuvar Düzenlemesi Projesi'nde çalışmalar başladı

Ahmetli'nin Prestij Projesi Başladı

Manisa Büyükşehir Belediyesinin Ahmetli ilçesi için hayata geçirdiği 'Atatürk Bulvarı Yol ve Tretuvar Düzenlemesi Projesi'nde çalışmalar başladı. Çalışmanın tamamlanmasının ardından ilçenin yepyeni ve modern bir görünüme kavuşacağı belirtildi. Prestij caddeler projeleri kapsamında ilçelere yeni yaşam alanları kazandıran Manisa Büyükşehir Belediyesi, Ahmetli ilçesinin de çehresini değiştirmeye hazırlanıyor. Proje kapsamında ilçenin ana girişi olan Atatürk Bulvarı da yenilecek. Ahmetli halkına görsel şölen yaşatacak olan proje, 150 takvim gününde tamamlanacak. Aydınlatma unsurları, mevcut yeşil alanların yanı sıra yapılacak çalışmalar, bisiklet yolu, kaldırım düzenlemeleri, engelli vatandaşlarımız için engelli kılavuz ve uyarıcı karoları, tekerlekli sandalye kullanıcıları için elektrikli şarj üniteleri de yer alacak.
İlçeye Modern Bir Görünüm Katacak
Prestij caddeler projesi kapsamında modernize edilen caddelerin, ilçe ve bölge halkına canlılık getirdiğini ve yenilenme hissi verdiğini belirten Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Ahmetli Atatürk Bulvarı'ndaki çalışmaların da tamamlandığında ilçeye modern ve estetik bir görünüm kazandıracağını söyledi. Başkan Ergün, "İl genelinde olduğu gibi Ahmetli'nin de ihtiyaç duyduğu projeleri bir bir hayata geçirmenin mutluluğu içerisindeyiz" diye konuştu.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.