GÜNDEM Haber Girişi : 14 Ağustos 2017 16:28

AK Parti Buca İlçe Başkanı Mustafa Arslan'ın fabrikası yandı

AK Parti Buca İlçe Başkanı Mustafa Arslan'ın fabrikası yandı
60'a yakın çalışanı olan fabrika bahçesinde bulunan bir çuvalın alev alması sonucu çıkan yangında kül oldu

AK Parti Buca İlçe Başkanı Mustafa Arslan ahşap kompozit fabrikasında çıkan yangınla sarsıldı. Pazar günü fabrikanın bahçesinde bulunan bir çuvalın alev alması sonucu çıktığı belirtilen yangın 60'a yakın kişinin çalıuştığı fabrikayı kullanılamaz hale getirdi. 'Yangın Pazar günü çıktığı için müdahalede geç kalındı' hatırlatmasında bulunan Mustafa Arslan 'bahçede bulunan bir çuval alev almış. Neden alev aldığı konusunda bir bilgimiz yok. O alevler fabrikaya sıçramış. Pazar günü fabrikada çalışma olmadığı için müdahale edecek kimse olmamış. Ahşap kompozit malzeme olduğu için alevler bir anda bütün fabrikayı sarmış. Yangın büyük oranda kontrol altına alınmış durumda. Çatı çoktüğü için içeriye giremiyoruz. Ne kadarlık bir maddi hasar oluştuğu konusunda şuan bir şey söylemem mümkün değil' diye konuştu. Arslan başta Atila Kaya olmak üzere çok sayıda AK Partili vekilin ve Cumhurbaşkanı danışmanının kendisini arayarak geçmiş olsun dileğinde bulunduğunu belirterek arayanlar arasında Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina'nın da olduğunu söyledi. Başkan Arslan olayın sabotaj olma ihtimalini düşünmediğini söyledi.


NELER YAŞANMIŞTI?

Menderes İlçesi'nde, henüz belirlenemeyen bir nedenle ahşap kompozit üreten bir fabrikada yangın çıktı. Olayda herhangi bir can kaybı yaşanmazken, fabrikada maddi hasar oluştu.

Yangın, dün saat 18.30 sıralarında Tekeli Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan bir ahşap kompozit fabrikasında çıktı. Henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan yangını gören çevredekiler durumu itfaiye, sağlık ve jandarma ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen itfaiye ekipleri 12 araçla müdahale ettiği yangını yaklaşık 1 saatlik çalışmanın ardından söndürdü. Ak Parti Buca İlçe Başkanı Mustafa Arslan'a ait olduğu öğrenilen fabrikada çıkan yangında herhangi bir can kaybı yaşanmazken, maddi hasar oluştu. Öte yandan, AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya da olay yerine gelerek incelemelerde bulundu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.