POLİTİKA Haber Girişi : 04 Nisan 2017 15:53

AK Parti Buca Meclis grubu aynen devam dedi

AK Parti Buca Meclis grubu aynen devam dedi
AK Parti Buca Meclis grubu yol haritasını belirlemek için toplandı. Toplantıda İlçe Başkanı Mustafa Arslan'ın seçilmesine sıcak bakmadığı Ünal Ömür'le devam kararı çıktığı

BÜNYAMİN DOBRUCALI /

AK Parti Buca'da ilçe yönetimiyle Meclis grubu bir türlü ortak noktada buluşamıyor. Atanmasının ardından hızlı bir başlangıç yapan ve ilçe yönetimiyle mahalle teşkilatlarını sil baştan değiştiren ilçe Başkanı Mustafa Arslan AK Parti Buca Meclis grubuna istediği değişikliği yaşama geçirememenin sıkıntısını yaşıyor. Grup Başkanvekili Ünal Ömür ismine sıcak bakmayan Başkan Arslan 13 üyeli AK Parti Meclis grubunda oluşan dengeyi kendi lehine çevirmeyi başaramadı. Pazartesi akşamı toplanan AK Parti Meclis üyeleri önümüzdeki dönemin yol haritasını da belirledi.

ÜNAL ÖMÜR'LE DEVAM

Grup Başkanvekili adayı olarak Ünal Ömür ve Çeliker Gökçin yarışırken Ömür'e 8, Gökçin'e ise 4 oy çıktı. Adnan Öztekin, Yeşim Gülhan, Sezgin Tiryaki ve Paşa Çelebi'nin Çeliker Gökçin'e oy verdiği diğer meclis üyelerini nise toplu halde Ünal Ömür  etrafında birleştiği öğrenildi. Komisyon üyelerinin seçiminde ise geçtiğimiz yılki tablonun aynen devam etmesi yönünde karar alındı.  Hiçbir komisyonda görev almayan Adnan Öztekin, Yeşim Gülhan, Sezgin Tiryaki ve Paşa Çelebi'nin bu yıl da aynı yönde karar aldıkları öğrenildi.



Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.