POLİTİKA Haber Girişi : 07 Eylül 2017 12:34

AK PARTİ BUCA'DA BİR İLK

AK PARTİ BUCA'DA BİR İLK
İzmir'de dinamik ve farklı çalışmalarıyla dikkat çeken AK Parti Buca İlçe Başkanlığı 30 ilçe arasında bir ilke daha imza atarak mahalle temsilciliği açtı.

AK PARTİ BUCA'DA BİR İLK

İzmir'de dinamik ve farklı çalışmalarıyla dikkat çeken AK Parti Buca İlçe Başkanlığı 30 ilçe arasında bir ilke daha imza atarak mahalle temsilciliği açtı. İlk olarak İnönü Mahallesi'nde hizmete giren temsilcilikleri Buca'nın 47 mahallesinde açacaklarını belirten Başkan Mustafa Arslan, "Amacımız Buca'nın her mahallesinde iktidar olmak, yürüyen değil koşan bir Buca için çalışmaya devam edeceğiz " dedi.

Milletvekilleri Kalkan ve Kaya da katıldı

 İnönü Mahallesi'nin en işlek caddesinde hizmete giren AK Parti Buca İlçe Başkanlığı Temsilciliği'nin açılışına İzmir Milletvekilleri Necip Kalkan ve Mahmut Atilla Kaya ile yüzlerce vatandaş katıldı. Coşkulu görüntülerin yaşandığı törende, vatandaşlar Türk bayraklarıyla halaylar çekti. Mahalle sakinlerine seslenen İlçe Başkanı Arslan," Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren teşkilat olarak kendimize hedefler koyduk. Buca'yı eski güzel günlerine yeniden kavuşturmak için yürüyen değil koşan bir Buca istediğimizi söyledik ve AK Parti'yi her mahallede iktidar yapmak için çalışacağımıza söz verdik. Bugün bu çalışmlarımızda önemli bir adım atıyoruz ve İnönü Mahallesinde ilk temsilciliğimiz açıyoruz. AK Parti Buca Teşkilatı olarak tüm vatandaşlarımıza ulaşmak ve onların sorunlarını çözmek için Buca'nın bütün mahallerinde temsilcilikler açacağız. Buca'nın 47 mahallesinde vatandaşlarımızla kucaklaşmak için attığımız ilk adımın hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" dedi. İzmir'in sevilen Milletvekil Kalkan ise ,"İnönü Mahallesi'nde yaşayan hemşerilerimiz çok dertli. Yanıma gelen her kardeşim bana belediyeden dert yandı. Yolların bozukluğundan, temizlik hizmetlerine kadar uzanan en az 10-15 tane pusula verdiler. Sadece İnönü Mahallesi'nde değil Buca'nın her köşesinde maalesef durum böyle ama çözümü basit AK Parti belediyeciliği bu problemlerin hepsini göz açıp kapayana kadar çözer. Bucalı hemşerilerimizin AK Parti belediyecileğine susadığını gördük İnşallah 2019'da bütün bu dertleri çözmek için görevde olacağız" diye konuştu. Vatandaşların büyük ilgi gösterdiği genç Milletvekili Mahmet Atilla Kaya yaptığı konuşmada Bucalıların seçimleri bir an önce beklediklerini söyledi. Kaya," İnönü Mahallesi'nde gördüğümğüz bu heyecandan anlıyoruz ki Bucalı hemşerilerimiz yerel seçimlerin bir an önce gerçekleştirlmesini bekliyor. Konuştumuz herkes AK Parti'nin çalışkan kadrolarının kendilerine hizmet etmesini istiyor. İnşallah 2019'da onları en güzel belediyecilik hizmetlerine kavuşturacağıuz" dedi

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.