POLİTİKA Haber Girişi : 07 Haziran 2016 20:18

AK Parti İzmir'i dinleyecek!

AK Parti İzmir'i dinleyecek!
AK Parti İzmir İl Başkanlığı, İzmir Milletvekili, Ulaştırma Haberleşme ve Denizcilik eski Bakanı Binali Yıldırım'ın Başbakanlık görevine getirilmesinin ardından kolları sıvadı.
AK 

Partinin, İzmir İl Sosyal Politikalar Başkanlığı bünyesinde Call Center (Çağrı Merkezi) kuruluyor. AK Parti İl Sosyal Politikalar Başkanı ve İl Başkan Yardımcısı Adnan Yılmaz; ''AK Parti olarak 13 yıldır halkımızın hizmetindeyiz. Çağrı Merkezimiz sayesinde ise bir Alo kadar yakın olacağız'' dedi.

ÇİĞLİ'YE ÇOK HİZMET ETTİ

AK Parti Çiğli İlçe Yönetimi'nden Mahmut Polat ile belediye meclis üyeleri Yeter Gören ve Ayşe Küçük, Adnan Yılmaz'ı makamında ziyaret ederek çalışmalarında başarılar dilediler. İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Polat, Sosyal Politikalar Başkanlığı'nın çalışmaları bizlere gurur veriyor. Sayın Adnan Yılmaz'ın göreve gelmesinden sonra, hayli mesafe kaydedildi. Adnan Başkanımız, ekibi ile birlikte gece-gündüz demeden halkımızın sıkıntı ve sorunları ile daha yakından ilgileniyor. Kendisi ilçe başkanımız ve belediye başkan adayımız olduğu dönemde de Çiğli'ye önemli hizmetlerde bulunmuştu. Katip Çelebi Üniversitemizin ilçeye kazandırılması, yeni Devlet Hastanemizin, yeni Kaymakamlık binamızın ve Kaymakamlık lojmanımızın yapımları hep onun dönemindedir. ''AK Parti Çiğli'ye ne yaptı?'' diyenler bunları görsün. Kendisine bu konuda minnettarız'' dedi.

Çiğli'de görev yaptığı dönemlerde birlikte çalıştığı arkadaşlarının kendisini ziyaretinden sevinç duyduğunu kaydeden Adnan Yılmaz ise şunları söyledi:

''Bir AK Partili olarak dün ilçemizde hizmet yaparken, bugün tümüyle İzmir'in gelişmesi kalkınması ve büyümesi için gecemizi gündüzümüze katıyoruz. Sosyal Politikalar başkanlığı olarak, her zaman engelliler ve muhtaç vatandaşlarımızın yanındayız. Onların sıkıntıları, sorunları bizim sorunumuz. Bize ulaşan bilgiler çerçevesinde o sorunları çözmeye çalışıyoruz. Çarşamba günleri düzenlediğimiz halk günleri ve verdiğimiz randevularla bunu gerçekleştirmeye çalışıyoruz. Halkımızın ilgisi ve onların sorunlarını çözmek bize mutluluk veriyor'' dedi.



ÇAĞRI MERKEZİ MÜJDESİ

Bir müjde de veren Adnan Yılmaz, vatandaşların kendilerine İzmir'in her noktasından telefon yoluyla ulaşabilecekleri Çağrı Merkezi (Call Center) kurma çalışmalarının devam ettiğini ifade ederek; ''Halkımız, merkezimiz hizmete girdiğinde kamuoyuna ilan edeceğimiz telefon numaralarımızdan Çağrı Merkezimize ulaşarak sorunlarını iletebilecekler. Bu sorunlar kayıt altına alınarak, değerlendirilecek ve ilgili birimlere aktarılacak. Çözümü konusundaki gelişmeler adım adım takip edilecek ve vereceğimiz başvuru numarası sayesinde vatandaşımız tarafından da internet ortamında takip edilebilecek. Böylece halkımıza bir Alo kadar yakın olacağız'' ifadelerini kullandı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.