POLİTİKA Haber Girişi : 17 Haziran 2019 14:31

Akdağ, “İstanbul seçimini kazanıp İzmir’e döneceğiz”

Akdağ, “İstanbul seçimini kazanıp İzmir’e döneceğiz”

CHP Buca İlçe Başkanı Kasım Akdağ, “İstanbul seçimini kazanıp İzmir’e döneceğiz” dedi. 

CHP Buca İstanbul’da demir attı

CHP Buca İlçe Başkanı Kasım Akdağ, “23 Haziran’a kadar İstanbul’dayız. İstanbul ve Türkiye halkına kazanılmış seçimi bir daha teslim edip geri döneceğiz” dedi. Akdağ,” Bizim derdimiz bir makam kapma değil;  referandumla başlayan tek adam rejimine karşı birlikte mücadele etme çabasıdır. 23 Haziran sadece belediye seçimi değildir. Tek adamlığa karşı mücadele günüdür” ifadesini kullandı.  
CHP Buca İlçe Başkanı Kasım Akdağ ve ekibi 23 Haziran’da yapılacak İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimi için çalışmalarını sürdürüyor. Bir süredir İstanbul’da çalışmalara dahil olan Akdağ ve arkadaşları 23 Haziran’a kadar İstanbul’da kalacak. 
Çalışmalar hakkında bilgi veren Akdağ, CHP Muğla Milletvekili Mürsel Alban’ın da içinde olduğu grupla saha çalışması yaptıklarını ifade ederek, “Her gün düzenli bir toplantıyla çalışacağımız bölgeleri seçiyoruz. Dernek ve pazaryerleri ziyaretlerinde çok dikkat çekici görüşler alıyoruz. Özellikle Samandra gibi AKP’nin güçlü olduğu yerlerde sesimize ciddi bir karşılık buluyoruz” diye konuştu. 
İstanbul halkına “yaşanacak bir İstanbul için desteğe geldiklerini” söylediklerini aktaran Akdağ, “Çünkü İstanbul halkı bunu çoktan hak etti. İrade ve sandık gaspını ise hiç hak etmiyor. Bu sözlerimiz esnafta, emeklide, öğrencide karşılık buluyor. İstanbul’dan güzel haberler vermeye devam edeceğiz” sözlerine yer verdi. 
Sancaktepe’de yaptıkları çalışmaları anlatan Akdağ, “Burada fabrika, pazaryeri, esnaf, taksi durağı dahil olmak üzere girmediğimiz yer kalmadı. Açıkçası İstanbul halkı ülkenin her tarafından gelen bu demokratik destekten de moral buluyor. 23 Haziran’a kadar buradayız. İstanbul ve Türkiye halkına kazanılmış seçimi bir daha teslim edip İzmir’e döneceğiz” açıklamasını yaptı.