GÜNDEM Haber Girişi : 24 Mart 2017 14:20

Akşener ve Aziz Başkan'dan 'Hayır'lı buluşma

Akşener ve Aziz Başkan'dan 'Hayır'lı buluşma
Meral Akşener'in İzmir'e geldikten sonra miting meydanına geçmeden önce Kocaoğlu'nu makamında ziyaret edeceği öğrenildi.
Pazar günü Gündoğdu Meydanı'nda düzenlenecek olan 'HAYIR' mitinginde İzmirlilerle buluşacak olan Meral Akşener, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'na bir nezaket ziyaretinde bulunacak. Akşener'in İzmir'e geldikten sonra miting meydanına geçmeden önce Kocaoğlu'nu makamında ziyaret edeceği öğrenildi. Ziyarette Meral Akşener, Aziz Kocaoğlu'ndan İzmir'in sorunları hakkında bilgi alacak, karşılıklı görüş alışverişinde bulunacak. Aziz Kocaoğlu'nun da programının müsait olması durumunda Pazar günü Gündoğdu Meydanı'nda saat 16.00'da başlayacak olan mitinge katılması bekleniyor.

KARŞILAMA YAPILMAYACAK

Miting Düzenleme Komitesi, yoğun programı nedeniyle Meral Akşener'e İzmir'de karşılama töreni yapılmayacağını açıkladı. Mitingle ilgili tüm hazırlıkların tamamlandığını belirten Müsavat Dervişoğlu, "Hangi siyasi partiye mensup bulunurlarsa bulunsunlar, sevdası Türkiye kaygısı Türkiye'nin geleceği olan tüm İzmirlileri 26 Mart 2017 Pazar günü saat 16.00'da Gündoğdu Meydanında buluşmaya davet ediyor, demokrasinin beşiği ve geleceğimizin teminatı İzmir'e inanç ve güvenimizi tekrarlıyoruz. Pazar günü İzmir'den yükselecek 'Hayır' Türkiye'de yankısını bulacaktır" şeklinde konuştu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.