GÜNDEM Haber Girişi : 24 Ağustos 2017 10:16

Al sana 'Atlet'!

Al sana 'Atlet'!
Siyasette 'atlet' tartışmasına Tunceli Hozat'ın CHP'li Belediye Başkanı Celaleddin Polat da katıldı. Polat, atletle belediye önünde kahvaltı yaptı, ardından atletli olarak orman yangınına müdahaleye gitti

Siyasetteki atlet tartışmasına Tunceli'nin Hozat İlçesi'nin CHP'li Belediye Başkanı Celalledin Polat da, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımlarla katıldı. Belediye binası önünde bazı vatandaşlarla atletli olarak kahvaltı yapan Başkan Polat, daha sonra yine atletli olarak ilçe halkı ve belediye çalışanlarıyla birlikte kırsal alanda devam eden orman yangınlarını söndürme çalışmalarına katıldı.

CHP'li Başkan Polat, kahvaltı ve orman yangının söndürme çalışmaları sırasında çekilen fotoğraf ve görüntüleri de facebook ve twitterdeki kişisel sayfalarından, takipçileriyle paylaştı.

Atletli kahvaltı fotoğrafını sosyal medyada paylaşan Celaleddin Polat, "Sabah halkımızla simit çay ve gündemi konuşuyorken atletli olduğumuzu farkettik. Atletin gündemi değiştirdiğini gördük. Atletli Hozat halkından ülkeme selam" notunu düştü.


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.