GÜNDEM Haber Girişi : 24 Ekim 2016 13:08

Alkışlar Ercan Başkan'a

Alkışlar Ercan Başkan'a
Yaklaşan 29 Ekim öncesi Buca Belediyesi eski Başkanı Ercan Tatı'dan anlamlı bir adım geldi

Türkiye Cumhuriyeti tarihinde ilk kez 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını Başkanlık tartışmaları eşliğinde kutlamaya hazırlanıyor. Rejim değişikliğinin ne zaman ve hangi yöntemle olacağının tartışıldığı bir döneme denk gelen 29 Ekim kutlamaları için özel hazırlık yapanlar da var. Buca Belediyesi eski Başkanı Ercan Tatı bu harekete geçen isimlerden biri olarak dikkati çekiyor.

TÜRKİYE'NİN DÖRT BİR YANINDAN TALEP VAR

Geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabı üzerinden Türk bayrağı kampanyası başlatacağını duyuran Tatı bu konuda Türkiye'nin dört bir yanından gelen bayrak istekleri karşısında şaşırdı. Isparta, Denizli, Bursa ve Çorum'dan bayrak talebi olduğunu belirten Ercan Tatı ''5 bin bayrak bastırttım. 2x1 metre boyunda Türk bayrağı için sadece sosyal medyadan duyuru yaptığım halde inanılmaz bir talep geldi. Yetişebildiğim kadar bayrağı koliler halinde göndermeye çalışıyorum. Buca'daki arkadaşlarımdan gelenlere zaten veriyorum, yetişebildiğim yerlere de bizzat ben götürüp teslim edeceğim. 29 Ekim bayramında başta Buca olmak üzere tüm Türkiye'yi kızılcık tarlasına döndürmemiz lazım. Bana düşen vazifeyi yerine getirme konusunda elimden geleni yaptım, yapıyorum ve yapmaya da devam edeceğim dedi.


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • MUSTAFA TÜFEKLİ 01 Ocak 1970 02:00

    TEŞEKKÜRLER SEVGİLİ BAŞKANIM EMEĞİNE YÜREĞİNE SAĞLIK CUMHURİYETE YAKIŞIR GÜZEL BİR ÇALIŞMA 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMINDA EN GÜZEL HEDİYE BU DUR DİYORUM SEVGİ VE SELAMLAR YÜREĞİ GÜZEL BAŞKANIM