YEREL YÖNETİMLER Haber Girişi : 02 Aralık 2017 13:07

Alper adaylığını açıkladı

Alper adaylığını açıkladı
CHP Bayraklı İlçe Başkanı Cemalettin Alper, 10 Aralık'ta yapılacak ilçe kongresinde aday olduğunu açıkladı.

Alper adaylığını açıkladı

 CHP Bayraklı İlçe Başkanı Cemalettin Alper, 10 Aralık'ta yapılacak ilçe kongresinde aday olduğunu açıkladı. Yoğun kalabalık nedeniyle ilçe binasının önünde açıklama yapan Alper, "Bayraklı'da ve genelde CHP'nin iktidarı için çalınmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayacağız" dedi.

Alper'in adaylık açıklamasında CHP İl Başkan Yardımcıları Hatice Tatlı, Metin Güler, eski il yöneticileri, belediye meclis üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda partili katıldı. Aşırı kalabalık nedeniyle Alper, adaylık açıklaması parti binasının önünde yaptı. Kendisinin ve yönetiminin göreve geldikten sonra Bayraklı'yı CHP'nin ve Mustafa Kemal Atatürk'ün yıkılmaz kalesi haline getirmek için çalıştıklarını belirten Alper, "Kimsenin CHP'nin Bayraklı'da iktidarına inanmadığı bir dönemde partililerimizle sokakta çalışarak iktidar olmayı başardık. Yerelde CHP iktidar oldu. Hemşehrilerimin hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Yorulmadan, küsmeden, bütünleştirerek, ayrıştırmadan çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

YAPACAK ÇOK İŞİMİZ VAR

Alper, sözlerine şöyle devam etti:

"Bugün dürüst ve cesur duyguların fakirleştiği alın terinin yrgun düştüğü, çıkar çarklarının hızlı işlediği, ülkenin parsel parsel satıldığı, Atatürk'ün, 'yurtta barış dünyada barış' ilkesinin yok sayıldığı, her gün yeni bir yolsuzluk dosyasının açıklandığı, demokrasi, hak, hukuk ve adaletin yok edildiği bir ortamda tek gücün, tek dayanağın ve tek çıkar yolunun CHP olduğunu unutmamalıyız. Çünkü halk umutsuz ve karamsar. Biliyoruz ki halka umut olmuş bir CHP'nin var oluşu halkın güvencesidir. 2019'da yine yollardayız. Yine çok işimiz var. Girilmedik ev, çalınmadık kapı bırakmadan CHP politikalarını yılmadan, usanmadan anlatacağız. Kaostan kurtuluş Atatürk'ün kurduğu CHP ile Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında kurulacak hükümettedir. Bayraklı'da son yerel seçimlerde ve referandumda AKP'ye unutulmaz ders verdik. Bu sevinci çoğaltmak, daha geniş halk kitleleri ile paylaşmak için daha yapacak çok işimiz var. İşte tam da bunun için adayım. İlk günkü heyecanımı koruyorum. Gücümüzü sizlerden alıyorum"     

YENİ İLÇE BİNASINI MÜJDELEDİ

Göreve geldikten sonra, "CHP'nin Bayraklı'da kendi yeri olacak" sözünü verdiğini hatırlatan Alper, yeni bir ilçe binası satın aldıklarını söyledi ve elindeki tapuyu partililere gösterdi. Alper, "Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ'ın çabası sonucunda CHP kendi ilçe binasına kavuşmuştur. Partimize hayırlı, uğurlu olsun. Başkanımız Hasan Karabağ'a yürükten teşekkür ediyorum. Yakında buraya taşınacağız. Bayraklı'daki başarımızın nedenlerinden biri de yerelde iktidar olmamız. Hasan Karabağ, belediye başkanı olduğundan bugüne kadar kimseye ayırt etmeden, eşit hizmet götürüyor. Bu anlamda elinden geleni yapmıştır. O yüzden CHP'nin başarısının mimarı Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, yönetimi, meclis üyesi ve bürokratlarına CHP örgütü adına teşekkür ediyorum" dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.