SPOR Haber Girişi : 20 Eylül 2016 14:12

Altay'da 12.Adama tam not

Altay'da 12.Adama tam not
İzmir'de ağırladığı Tekirdağspor karşısında kaybettiği 2 puana rağmen liderliğini sürdüren Altay'da sahanın yıldızları en büyük ateşleyicilerinin tribün desteği olduğunu söyledi.

Gölcük deplasmanından 4-0'lık galibiyetle dönerek taraftarına çifte bayram yaşatan Altay'da Tekirdağspor'a kaybedilen 2 puan tribün ve sahada yakalanan birlik-beraberliği bozmadı. 2 haftada ağları 4 kez havalandıran Kaptan Murat Uluç, iç sahada oynanan 24Erzincan ve deplasmanda oynanan Gölcükspor maçlarında taraftar desteğinin kendilerini motive eden en büyük unsur olduğunu söyledi. Uluç; ''Tribünler tek kelimeyle harika. Yüzlerce kilometreyi aşıp bize destek veren arma sevdalıları itici gücümüz. Tekirdağ maçında kaçan penaltı ve maç sonunda taraftarlarımızın bizi sahiplenmesi tribünümüzün ''BÜYÜK''lüğünü bir kez daha ispatladı.'' dedi.


BŞB Erzurumspor'dan gelen, mücadeleci oyunu ve sarıya boyadığı saçlarıyla kısa sürede taraftarın sevgilisi olan Emre Balcı ise Altay Spor Kulübü'nün ''BÜYÜK'' sıfatını tüm camiası ve taraftarı ile sonuna kadar hak ettiğini belirtti. Afyon kampında taraftarın yaptığı ziyaret sonrası sezonu dolu tribünlere oynayacaklarını anladığını söyleyen Balcı; ''Bize anlatılan Altay taraftarının büyüklüğünü daha kamp çalışmalarında hissettik. İlk maçımızda iyi oyunumuz yanında 3 puan almamızda taraftar baskısı büyük rol oynadı. Geçen sezon yaşadığım olumsuzluklardan sonra bu güzel kulübe geldiğim için çok mutluyum. Büyük Altay'ın yaşadığı sıkıntılı günlerden sonra selameti yakın. Çok değil bir kaç sene sonra bu kulübün nerede olduğunu herkese görecek.'' sözleriyle bu sevgiye layık olmak için çalışacaklarını kaydetti.

KUBİLAY: TRİBÜNLERİN BENİ SAHİPLENMESİNİ UNUTAMAM!

İzmir başta olmak üzere karşılaştıkları tüm takım taraftarı içinde Altay taraftarının farkını açıkça gösterdiğini ifade eden genç forvet Kubilay Baktır ise; ''Bu sezon hem Altay hem de benim için çok daha iyi bir sezon olacak. Saha içinde biz, tribünde ise taraftarımız kenetlendi. Yolun sonu şampiyonluk.'' şeklinde konuştu. Kubilay, Kızılcabölükspor ile oynanan Ziraat Türkiye Kupası maçında attığı 2. golden sonra gol sevincinin yanlış anlaşıldığını, ancak özellikle sosyal medyada taraftarın kendisine sahip çıkmasının moralini yükselttiğini belirterek Altay tribünlerine teşekkür etti.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.