SPOR Haber Girişi : 14 Eylül 2016 13:54

Altay'da neşeli bayram

Altay'da neşeli bayram
Lig mücadelesinde 2 hafta içinde 6 puan toplayarak liderlik koltuğuna oturan Altay'da yönetim ve oyuncular bayramlaşma merasiminde bir kez daha kenetlendi.

Tekirdağspor maçının hazırlıklarını sürdüren Altay'da yönetim, teknik heyet ve oyuncular bayramlaşmak için Gaziemir Vali Kutlu Aktaş Tesisleri'nde bir araya geldi. Başkan Özgür Ekmekçioğlu, Teknik Direktör Serdar Sabuncu, Sportif Direktör Özden Töraydın, Altyapı Başkanı Celal Kiter ile antrenör ve oyuncuların katıldığı bayramlaşma merasimi akşam antrenmanı sonrasında gerçekleşti.

KENETLENMİŞ BİR CAMİA ER GEÇ BAŞARIYI ELDE EDER!

Oyuncularla tek tek bayramlaşan Başkan Ekmekçioğlu hedefledikleri; Mali, idari ve sportif şampiyonluklara ulaşmak için camiada ihtiyaç duydukları birlik ve beraberliğin yakalanmış olmasının kendilerini fazlasıyla mutlu ettiğini söyledi. Türk-İslam Alemi başta olmak üzere tüm insanlık ve ''BÜYÜK ALTAY'' camiası için mutlu-bereketli bir Kurban Bayramı dilerim.'' şeklinde konuşan Başkan Ekmekçioğlu, Altay'ın büyük başarılarla dolu mazisinin ışığında ilerlemesi için gayret ettikleri söyledi.


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.