SPOR Haber Girişi : 27 Ağustos 2016 15:19

Altay'da rota Buca

Altay'da rota Buca
Stat arayışlarını sonlandıran Altay yönetimi, yeni sezonda oynayacağı iç saha müsabakaları için Buca İlçe Stadı'nda karar kıldı. Emektar tesisin bakım ve zemin iyileştirme çalışmalarına hız verildi.

Tarihi Alsancak Stadı'nın yıkılmasıyla İzmir'de yaşanan tesis sıkıntısının faturasını en ağır şekilde ödeyen Altay, 2016-2017 sezonunda 3. Lig 1. Grup'ta yapacağı iç saha müsabakalarını Buca İlçe Stadı'nda oynama kararı aldı. Eksikleri bulunan tesisin Erzincan maçına yetiştirilmesi için bakım ve zemin iyileştirme çalışmalarına hız verilirken; Kulüp Başkanı Özgür Ekmekçioğlu verimli çalışmayan sulama sisteminin düzeltilmesinden sonra çim zeminin hızlı şekilde toparlanacağını belirtti.

YENİ SEZONDA SAHADA BAMBAŞKA BİR ALTAY OLACAK!

Yeni transferlerle bu yıl sahada bambaşka bir Altay olacağını söyleyen Başkan Ekmekçioğlu; ''Bu yıl rakip kim olursa olsun sahadan 3 puan almak için mücadele eden bir takım kurgumuz olacak. Top tekniği yüksek oyuncularla ayağa pas yapan bir oyun sistemi oturttuk. Bunun için de elbet düzgün bir zemin gerekli. Buca ilçe stadı adına çekincelerimiz vardı, Bornova Doğanlar bir alternatif olabilirdi. Yönetimimizle incelemelerde bulunduk ancak yeni tesiste de eksikler var. Buca İlçe Stadı'nda zeminin bozulan yerlerine yapılan ekimler sonuç verdi. Sulama problemini de aşıyoruz. Her tesisin kendine göre avantaj ve dezavantajları var. Buca İlçe Stadı taraftarımızın da desteğiyle rakip için boğucu bir atmosfere sahip. Eksiklikleri çözmek için yoğun mesai harcıyoruz.'' dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.