SPOR Haber Girişi : 06 Nisan 2017 10:09

Amatöre 3 milyon liralık can suyu

Amatöre 3 milyon liralık can suyu
Bornova'nın 18 mahallesini ziyaret eden İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, İzmir'de faaliyet gösteren 200'ün üzerinde amatör spor kulübüne 3 milyon liranın üzerinde maddi destekte bulunacaklarını açıkladı.
İlçe ziyaretlerini ara vermeden sürdüren İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, bu kez Bornova'daydı. 3. Sanayi Sitesi esnafıyla bir araya gelen Başkan Kocaoğlu, Pınarbaşı, Çamdibi, Altındağ ve Yeşilova bölgelerinde kahve toplantıları yaptı; 18 mahallenin muhtarıyla buluştu. 

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila ile CHP Bornova İlçe Başkanı Nevzat Kavalar'ın da eşlik ettiği ziyaret programa 3. Sanayi Sitesi esnafıyla birlikte "kuru fasulye" yiyerek başlayan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı, burada kısa bir konuşma da yaptı. Bornova 3. Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Akşakar, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'na sanayi sitelerine verdiği destekten ötürü teşekkür plaketi takdim etti.



Amatöre destek haftaya Meclis'e geliyor
Başkan Kocaoğlu, daha sonra Pınarbaşı, Kemalpaşa, Gürpınar, Egemenlik, Işıklar,  Altındağ Merkez, Birlik, Koşukavak, Çamkule, Meriç, Serintepe, Yeşilova, Karacaoğlan, Gaziosmanpaşa, Rafetpaşa, Yıldırım Beyazıt, Çınar ve Barboros mahalle muhtarı ile bir araya gelerek mahallelerinin sorunlarını dinledi. Belkahve'de faaliyet gösteren İZBETON asfalt şantiyesinin kapasitesini artırdıklarını, Bergama ve Bayındır'a asfalt şantiyesini kurduklarını söyleyen Başkan Kocaoğlu, havaların ısınmasıyla birlikte hem merkez ilçelerde de hem de çevre yerleşimlerde yoğun bir şekilde asfalt ve parke çalışmalarını yürüteceklerini söyledi. Vatandaşların taş ocakları ile ilgili sıkıntılarına da yanıt veren Başkan Kocaoğlu, Belkahve'deki taş ocaklarını çevreye zarar vermemesi için sulu ve kapalı sisteme geçirdiklerini ancak belediyenin ruhsat yetkisinin İzmir Valiliği'ne devredilmesi nedeniyle şu an herhangi bir işlem yapamadıklarının altını çizdi. 

Başkan Aziz Kocaoğlu Çamdibi'nde "Göçmen Bandosu"nun çaldığı İzmir Marşı ile karşılandı. Burada amatörlere destek müjdesi veren Başkan Kocaoğlu, İzmir'de faaliyet gösteren 200'ün üzerinde amatör spor kulübüne 3 milyon liranın üzerinde maddi destekte bulunacaklarını, destek paketinin önümüzdeki hafta meclisin onayına sunulacağını açıkladı. İzmir Amatör Futbol Kulüpleri Derneği Başkanı Efkan Muhtar, amatör  spor kulüplerine verdiği destekten ötürü Başkan Kocaoğlu'na forma hediye etti.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.