POLİTİKA Haber Girişi : 01 Aralık 2018 12:51

Anamızın ak sütü gibi helal olsun

Anamızın ak sütü gibi helal olsun

Tek adayımız Batur

Narlıdere Belediye Başkanı ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Abdül Batur, Türkiye Meclis Üyeleri Birliği ile Narlıdere Belediyesinin Yaşar Kemal Kültür ve Sanat Vadisi sosyal tesislerinde düzenlenen toplantıda bir araya geldi. Türkiye Meclis Üyeleri Birliği başkanı ve üyeleri ile eski başkanlar ‘Tek adayımız Batur’ dediler.

Yaşar Kemal Kültür ve Sanat Vadisi sosyal tesislerinde düzenlenen toplantıya Türkiye Meclis Üyeleri Birliği Başkanı Yalçın Kocabıyık, CHP Genel Merkez Spor Üst Kurulu üyesi Hüsnü Oral, Eski Konak Belediye Başkanı Ahmet Sarışın, Eski Bornova Belediye Başkanı ve milletvekili Cengi Bulut, İzmir Kahveciler Oda başkanı ve Türkiye Kahveciler Federasyonu başkan yardımcısı İsmail Hakkı Kırdı, Anap Meclis üyesi Hatice Güleç , Bergama Zeytindağ Belediye Başkanı Ümit Nuri ÇiftçiSeferihisar Belediye Meclis üyesi Mehmet Şener, Türkiye Meclis Üyeleri Birliği üst kurul üyesi Ercan ConkbankırAnap Meclis üyesi Metin Taşkın, DSP İlçe Başkanı, Meclis üyesi ve Türkiye Meclis Üyeleri Birliği yönetim kurulu üyesi Nuri Er Dumlupınar, DSP Meclis üyesi Naci Soydan, SHP Meclis üyesi Ayşe Yurdakul, SHP Meclis üyesi Ayşe Yurdakul, DSP Büyükşehir meclis üyesi Seval Akgün, İl genel Meclis üyesi ve yönetim kurulu üyesi Mehmet Arısoy, Türkiye Meclis Üyeleri Birliği Gaziemir temsilcisi ve Meclis üyesi Serdar Soysal, CHP Konak Meclis üyesi ve Muhtarlar Federasyonu Başkan yardımcısı Yelda Atilla, Kurucu meclis üyesi, Otelciler vePansiyoncular Odası Başkanı  Mehmet Gönen, Kızılay Başkanı ve DSP genel meclis üyesi Tekin Akkoyun, Parti meclis üyesi, Türkiye Meclis Üyeleri Birliği yönetim kurulu üyesi Semra Aksakal, Meclis üyesi Mustafa Cinkılıç, Türkiye Meclis Üyeleri Birliği İmar Komisyonu üyesi Mehmet Gökcek, Balçova Meclis üyesi, Türkiye Meclis Üyeleri Birliği Balçova temsilcisi Ahmet Gazeller, Meclis üyesi ve Türkiye Meclis Üyeleri Birliği Hukuk Komisyonu üyesi İsmail Hakkı Bulunmaz, Hukukçu ve Siyasetçi Mehmet Türkbay, Çeşme İlçe Başkanı, Belediye Meclis üyesi, İl genel meclis üyesi Hakkı Berksu, Konak Belediyesi meclis üyesi Ahmet Nejat Akıncı, Türkiye Meclis Üyeleri Birliği Üst Kurul üyesi ve FIrıncılar odası başkanı Nejdet Durmaz, Türkiye Meclis Üyeleri Birliği Narlıdere Temsilcisi Hasan Göztepe, Demokratik dernekler Federasyonu ve İzmir Konfederasyonu üyesi, Besiad İş Dünyası Derneği üyesi Feyyaz Sungur, Türkiye Meclis Üyeleri Birliği yönetim kurulu üyesi Semra Arık, Türkiye Meclis Üyeleri Birliği Mali müşaviri Muntaz Rodos, Balçova Meclis üyesi eczacı Hacer Eriş ve Gültepe üyesi kasım Yıldız katıldı.

Anamızın ak sütü gibi helal olsun

Bornova ve Konak Belediyesi eski başkanları Cengiz Bulut ve Ahmet Sarışın’dan Başkan Batur’a destek geldi. Narlıdere Belediye Başkanı ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Abdül Batur’un adaylığı ile ilgili bir konuşma gerçekleştiren Eski Bornova Belediye Başkanı ve milletvekili Cengiz Bulut, ‘Bu genç yaşlarında, çok önemli işlere imza atan Başkan Batur, yaptığı çalışmalar ile artık büyükşehire ve bugüne kadar kazandığı büyük tecrübelerle bize yararlı olacağına inanıyorum. Bir oyum var, oda anamın ak sütü helal olsun” dedi. Konak eski belediye başkanı Ahmet Sarışın ise yaptığı konuşmada ‘Ben olmasam kim? diye bakıyorum. Ne zaman Narlıdere’ye gelsem her işimi çözen, bir kez bile hayır demeyen Batur için, zaten ön seçim olmayacağına göre, benimde bir tek oyum var, oda anamın ak sütü gibi Başkan Batur’a helal olsun diyorum dedi.

Bu görevi layıkıyla yapacağına inanıyoruz

Son derece sıcak ve samimi bir ortamda geçen toplantıda, Türkiye Meclis Üyeleri Birliği adına söz alan Türkiye Meclis Üyeleri Birliği Başkanı Yalçın Kocabıyık ‘ İzmir’e İzmiri bilen, İzmiri tanıyan, sorunlarını tanıyan ve çözecek projeleri getirebilecek bir başkan gerekiyor. Biz Başkan Batur’un bu görevi layıkıyla yapacağına inanıyoruz” dedi. Kocabıyık ayrıca Başkan Batur’a, Hak, Hukuk, adalet ve eşitliği temsil eden bir adalet heykeli hediye etti. Başkan Batur ise toplantıya katılan Türkiye Meclis Üyelerine, Yılmaz Özdil’in ‘Mustafa Kemal’ kitabını hediye etti.

Benim sevdam İzmir

Halka hizmeti ve 'önce insan' diyerek İzmirli hemşerilerimize hizmet vermiş olan, gerek başkan, gerek meclis üyesi değerli arkadaşlarımıza, geçmişte yaptıkları tüm çalışmaları için teşekkür ediyorum. Kentin geleceği ile ilgili yapılacak çalışmalarda yerel yönetimlerde yaptıkları görevler sırasındaki tecrübelerinden dolayı, kente çok faydalı olacağına inandığım bu güzel birliğin daha da büyüyerek devam etmesini diliyorum. Belediye Başkanlığı, halk ile birlikte yapılan, halka dokunarak, fikrini alarak gerçekleştirilen bir görev. Halkın içinde olmadığı hiç bir proje hayata geçemez, geçse de faydalı olamaz. Biz Narlıdere’de yapacağımız tüm işlerde, meclis üyelerimiz, STK’lar, dernek temsilcilerimiz ve Muhtarlarımız ile birlikte oturup konuşarak, ortak akıl ile hareket ettik. Bugün, daha yaşanılabilir bir Narlıdere var ise; ortak akıl sayesinde alınan kararlar neticesindedir. Narlıdere’yi nasıl ortak akıl ve vatandaşlarımızın taleplerini alarak yönettiysek, nasıl her zaman ulaşılabilen bir belediye başkanı olduysak, büyükşehir belediyesini de aynı anlayış içinde yönetmeye talibim. Ben İzmir’e sevdalıyım. Benim sevdam İzmir. Bu kenti ve yaşayan insanlarını seviyorum. Bu görevi en iyi bir şekilde yapacağıma inandığım için aday oldum. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday adayı olmak bile bir onurdur. Tüm adaylara başarılar diliyorum. Büyükşehir Belediye Başkanlığı aday adaylığım konusunda bana olan desteğiniz için çok teşekkür ediyorum, onur duydum “ dedi.