KÜLTÜR-SANAT Haber Girişi : 10 Mart 2020 11:00

Barış Sokak’ın çehresi değişiyor!

Barış Sokak’ın çehresi değişiyor!

Barış Sokak’ın çehresi değişiyor!

Narlıdere’nin en işlek noktalarından biri olan Barış Sokak’ta yenileme ve sağlıklaştırma projesini sürdüren Narlıdere Belediyesi, çalışmalarda sona yaklaştı. Altyapısı tamamen yenilenen sokakta su kanallarının ve parke taşların döşemesine geçildi. Çalışmaların Mayıs ayı itibariyle tamamlanacağı belirtildi. Başkan Ali Engin “Narlıderemize yepyeni bir sevgi yolu kazandırıyoruz” dedi.


İLÇENİN YENİ MERKEZİ OLACAK
Narlıdere’de, işlek cadde ve sokakları modernize etmek için çalışmalar yürüten Narlıdere Belediyesi, esnafın ve yaya trafiğinin yoğun olduğu Barış  Sokak için sürdürülen projede de sona yaklaştı. Sokağın, günü birlik ziyaretçi sayısını artırmak ve yeni bir ilçe merkezi yaratmak için yapılan çalışmalarda altyapı eksikleri giderildi, kilit parke taşı ve su kanallarının döşemesine geçildi. Aydınlatma sistemlerinin yenilenmesinin ardından, sokağın ‘sevgi yoluna’ dönüşeceği belirtildi. Çalışma sonunda, bina cephelerinin de tek tip boyanacağı ve peyzaj çalışmalarıyla sokağın güzelleştirileceği ifade edildi.

“HEM VATANDAŞ HEM ESNAF KAZANACAK”
Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin “Narlıdere’yi daha modern ve daha güzel bir yaşam alanına dönüştürmek için çalışıyoruz. Narlıdere Metrosu bittiğinde, ilçemiz günübirlik turizmin merkezi olacak, bu doğrultuda şimdiden sokaklarımızı yeniliyor, geleceğe hazırlıyoruz. Barış Sokak da güzel bir sevgi yolu olacak. Narlıdere’nin yeni merkezi halini alacak. Hem esnaf hem vatandaş kazanacak” dedi.