GÜNDEM Haber Girişi : 04 Temmuz 2017 16:32

Baro'da 'Kazan' kaynıyor!

Baro'da 'Kazan' kaynıyor!
Avukat Turgut Kazan, 'Adalet Yürüyüşü'ne yeniden katılacağını belirterek, yürüyüşte bulunmayan Feyzioğlu'nu ve Kocasakal'ı eleştirdi.
İstanbul Barosu eski Başkanı Turgut Kazan, Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu'na ve İstanbul Barosu eski başkanı Ümit Kocasakal'a göndermede bulunarak, 'Adalet Yürüyüşü'nde yeniden bulunacağını belirtti. 

Avukat Kazan, "Adalet yürüyüşüne katılmayabilirsiniz. Hatta, Cumhurbaşkanı ve parti başkanı olma hayali dışında bir arayışınız da olmayabilir, ama kızgın güneşin altında günlerce adalet için yürüyenleri "ikbal peşinde boy göstermek" ve ucuz siyasetle suçlamak, hukukçuya asla yakışmaz. 

Feyzioğlu'nun 7 Haziran akşamı yaptığı Kurultay çağrısı ile Kocasakal'ın Manifesto açıklamasını hatırlatmakla yetiniyorum. Bu büyük ayıba karşı çıkmak için, bu akşam toplantı yerinde, yarın yürüyüşte tekrar "boy göstereceğimi" belirtiyorum." dedi.

Kocasakal yürüyüşe katılmadığı için kendisini eleştirenleri, "Yürüyüşte boy gösterip, siyasal ikbal aramakla" suçlamıştı. Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu da "Bütün siyasi partilere eşit mesafede kalmak ve TBB'nin "siyasal tarafsızlığını sürdürmek için" yürüyüşe tepkisiz kaldıklarını açıklamıştı. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.