KÜLTÜR-SANAT Haber Girişi : 09 Haziran 2017 14:16

Basın-Yayın Y.O'da 30.Yıl nostaljisi

Basın-Yayın Y.O'da 30.Yıl nostaljisi
İzmir'in yanı sıra, Ankara, İstanbul, Antalya, Bursa, Aydın ve Muğla'dan gelen 38 mezunun, eşleri ve çocuklarıyla katıldıkları organizasyonda, unutulmaz anlar yaşandı.

İZMİR(Ege Ajans)- Ege Üniversitesi Basın Yayın Yüksekokulu Gazetecilik ve Radyo- TV Bölümü'nden 1987 yılında mezun olan kalabalık bir grup, Selçuk'ta bir araya gelerek mezuniyetlerinin 30'uncu yılını kutladı. İki gün boyunca unutulmaz saatler yaşayan gruba, fotoğrafçılık dersi de veren eski Basın Yayın Yüksekokulu eski Müdür Yardımcısı Leyla Arsan da katıldı.

İzmir'in yanı sıra, Ankara, İstanbul, Antalya, Bursa, Aydın ve Muğla'dan gelen 38 mezunun, eşleri ve çocuklarıyla katıldıkları organizasyonda, unutulmaz anlar yaşandı. Selçuk'ta buluşarak kucaklaşan mezunlar, eski günleri kahkahalar eşliğinde yad etti. Eski fotoğraflar eşliğinde hazırlanan sinevizyon gösterisiyle okul günlerine geri dönen basın yayınlılar, pasta keserek kutlamayı sürdürdü. Gece boyunca eğlenceli saatler geçiren mezunlar, unutulmaz hocaları Arsan ile fotoğraf çektirmek için birbiriyle yarıştı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.