YEREL YÖNETİMLER Haber Girişi : 11 Ağustos 2016 16:08

Başkan Mahmut Badem'e teşekkür

Başkan Mahmut Badem'e teşekkür
Gölcük sokakları asfaltlandı, vatandaşlar Başkan Mahmut Badem'e teşekkür etti

Ödemiş'in  turizm açısından en önemli yerlerinden olan Gölcük Mahallesi'nde yapımına 2014 yılında başlanan ve bütünşehir yasasından sonra İZSU'ya devredilen  kanalizasyon ve alt yapı çalışmaları geçen iki senelik sürede henüz tamamlanamamış olup, sokaklarda bu kazı çalışmaları nedeniyle çukurlar oluşmuş durumdadır. Sokakların kazılı olması hem mahalle sakinleri açısından hem de dışarıdan gelen ziyaretçiler açısından zorluk oluşturmaktadır.  Mahalle sakinleri kazı nedeniyle sürekli tozdan şikayet ederken, birçok kişi evlerinin balkonunu camekan yaptırmak durumunda kaldı. Dışarıdan gelen ziyaretçiler ise yolların kazılı olmasından dolayı rahatsızlık duymaktadırlar. Konuyla ilgili çok sayıda şikayet alan Ödemiş Belediyesi, vatandaşların mağduriyetlerini gidermek amacıyla Karayolları işbirliği ile Gölcük Mahallesi'nin tüm sokaklarında asfalt yapılmasını sağladı.   İZSU tarafından yapılan kanalizasyon çalışması kapsamında ev bağlantıları yapılırken yeniden sokakların kazılacak olmasına rağmen Gölcük'teki yolların asfaltlanması geçtiğimiz günlerde  tamamlandı. Ödemiş kadar İzmir'in de turizm açısından önemli bir bölgesi olan Gölcük'te, mahalle sakinleri ve esnaf, astıkları pankartlarla Başkan Mahmut Badem'e teşekkür etti. Konuyla ilgili teşekkür eden vatandaşların görüşleri şu şekilde yer alıyor.

 

Münir Bezmez (Mimar-Ödemiş Belediyesi eski Belediye Başkanı); 1999 yılından bu yana yaz aylarında Gölcük'te yaşıyorum. Evimin olduğu yer trafik yoğunluğunun en çok yaşandığı sokaklardan biri. Özellikle hafta sonları trafik daha yoğun oluyor. Yolun toprak olması bizleri daha çok sıkıntıya düşürüyor. Ben 17 yıldır bu tozu yutuyorum. 25 yıldır bu sokakta yaşayanlar var. Başkanımızın Büyükşehirle yaptığı çalışmaları yakından takip ediyoruz. Gönül isterdi ki asfaltlama çalışmasının İZSU'nun kanal bağlantısını yaptıktan sonra olsun tekrar sokaklar kazılmasın. Biz sokak sakinleri olarak Belediye Başkanımız Mahmut Badem'e, karayolları yetkililerine ve emeği geçenlere çok teşekkür ederiz.

 

Nihal Bağlan( İnşaat Mühendisi): "25 yıldır Gölcük'te oturuyorum. Sokağımız toprak yol ve toz içindeyiz. 25 yıldır konuyla ilgili birçok kamu kurumuyla görüşmeler yaptım. Çoğuyla anlaşmamıza rağmen talebimiz değerlendirilmedi. Mahmut başkanımız talebimizi değerlendirdi. Halka hizmet hakka hizmettir. Bizi anlayan başkanımız Mahmut Badem'e ve karayolları yetkililerine çok teşekkür ederim. Allah razı olsun.

 

Nimet Kılıçpınar (Ev hanımı):  Kaç senedir tozdan usandık. Yolumuz yapıldı tozdan kurtulduk.Allah razı olsun.

 

Onur Pınar (Fırıncı): İki senedir esaretteydik. Çamurun içinde tozun içindeydik. Başkanımız ve karayolları bize  yardımcı oldu. Asfalt döktüler Allah razı olsun.

 

Adnan Ekşi (Emekli öğretmen): 15 yıldır Gölcükte yaşıyorum. Büyükşehir iki yıldır burada kanalizasyon çalışması yapıyor. Belediye Başkanımız Mahmut Badem, Karayolları ile görüşmeleri sonucunda yollarımızı yaptırdı. Teşekkür ederiz.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.