YEREL YÖNETİMLER Haber Girişi : 14 Mart 2018 17:18

Başkan Şenol’dan sağlık personeline kutlama

Başkan Şenol’dan sağlık personeline kutlama
Belediyenin sağlık çalışanlarıyla bir araya gelen, sağlıkçılarla pasta kesen Başkan Halil İbrahim Şenol, “Zor koşullarda özveriyle, emekle, azimle vatandaşa hizmet veren sağlık emekçilerimizin 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutladı.

Başkan Şenol’dan sağlık personeline kutlama

Belediyenin Sağlık İşleri Müdürlüğü’nde görev yapan sağlık çalışanlarıyla bir araya gelen, sağlıkçılarla pasta kesen Başkan Halil İbrahim Şenol, “Zor koşullarda özveriyle, emekle, azimle vatandaşa hizmet veren sağlık emekçilerimizin 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutluyorum” dedi

Sağlık alanında marka projeler hayata geçiren Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol, 14 Mart Tıp Bayramı’nda belediyenin 45 kişilik sağlık ekibiyle bir araya geldi. Günümüz koşullarında sağlık sektöründe görev yapmanın zorluğuna değinen Başkan Şenol, “Sağlık sektöründe çalışan doktorlarımız, hemşirelerimiz başta olmak üzere tüm sağlık çalışanları çok zor koşullar altında görev yapıyor. Kimi zaman şiddete maruz kalıyor, kimi zaman da hakarete uğruyor. 1 doktora 572 hasta düşüyor. Sadece son 3 yılda 431 sağlık emekçisi iş yoğunluğundan intihar etmiş. Buna rağmen yılmadan sabırla vatandaşa hizmet sunuyorlar. Özveriyle, emekle, azimle vatandaşa hizmet vermek için yürüttüğünüz bu görevde her şeyin en iyisine layıksınız. Bu zor koşullar altında görev yapan sağlık emekçilerimizin 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutluyorum” dedi. Sağlık çalışanlarıyla pasta kesen Başkan Şenol, sağlık temasının işleneceği bir park yapacağının da müjdesini verdi.

Sağlık kenti Gaziemir
‘Eğitimli ve sağlıklı insanların yaşadığı kentler hızla ilerler’ anlayışıyla sağlık alanında önemli projelere imza atan Başkan Halil İbrahim Şenol, görevleri arasında yer almamasına rağmen “Doğumdan önce, ölümden sonra” sloganıyla vatandaşa sağlık hizmeti verdiklerini söyledi. Hayata geçirdikleri Hoşgeldin Bebek, Evde Hasta Bakım, Diyetisyen Hizmeti, Psikolojik Destek ve Danışmanlık Hizmeti, Fizik Tedavi Hizmeti, Hasta Nakil Ambulansı, cenaze ve taziye hizmeti gibi projelerin örnek alındığının altını çizen Başkan Şenol, “Bu hizmetlerimizi inşaatı devam eden Sağlık Köyü projemiz ile daha da arttıracağız, sağlık üssü kuracağız” diye konuştu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.