EKONOMİ Haber Girişi : 26 Ocak 2018 13:20

Başkanlardan destek

Başkanlardan destek
İzmir Esnaf Teşkilatı’nın seçim maratonu sürüyor.

Mutlu’ya ilk destek Paşa’dan…

 İzmir Esnaf Teşkilatı’nın seçim maratonu sürüyor. İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (İESOB)’ne bağlı meslek odalarının  genel kurullarının Mart ayı sonuna kadar tamamlanması gerekiyor.  Odaların üst kuruluşu olan İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ise genel kurulunu Mayıs ayında gerçekleştirecek

Ay başından beri süren genel kurulların ardından seçilen yeni yönetimler de görevine başladı. Yeni dönem öncesi İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Zekeriya Mutlu’yu makamında ziyaret eden İzmir Milli Piyangocular Odası Başkanı Paşa Çakmak, İzmir Otobüsçüler ve Servisçiler Odası Başkanı Hasan Basri Bostancı ve yönetim kurulu üyeleri ile Foça Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Koldaş, Mayıs ayında yapılacak İESOB genel kurulunda Zekeriya Mutlu’yu destekleyeceklerini açıkladılar.

Başkanlardan destek

Zekeriya Mutlu’nun çalışmalarından memnun olduklarını söyleyen İzmir Milli Piyangocular Odası Başkanı Paşa Çakmak, İzmir Esnaf Teşkilatı’nın Zekeriya Mutlu gibi çalışkan ve konularına hakim yöneticilere ihtiyaç duyduğunu söyledi.

Zekeriya Mutlu’yu ziyaret etmek için acele ettiklerini kaydeden Çakmak, ‘Üyelerimizin içinde bulunduğu zor süreçte her konuda bize yardımcı olan  Birlik Başkanımız Zekeriya Mutlu’nun yeni dönemde de yeniden aday olmasını istiyoruz. Bu düşüncelerle yönetimimizle birlikte kendisini ziyaret edip şahsına olan desteği açıklayan ilk oda olmak istedik. Biz başkanımızdan memnunuz, yeni dönem için de Mutlu’nun yanındayız’ dedi.

Yeni yöneticilerini Mutlu’ya tanıtan İzmir Otobüsçüler ve Servisçiler Odası Başkanı Hasan Basri Bostancı da Zekeriya Mutlu’ya olan desteğini dile getirdi.

Üyelerin sorunlarını çözme konusunda Birlik Başkanı Mutlu ile birlikte hareket ettiklerini belirten Bostancı, ‘Cümle alem duysun ki Mayıs ayındaki genel kurulda Zekeriya Mutlu’nun aday olmasını istiyoruz ve yönetim olarak kendisinin yanındayız. Kendisi sorunlarımızı en az bizim kadar iyi biliyor. Camiamıza önemli hizmetleri bulunuyor.’ diye konuştu.

İzmir Birliği ile içiçe çalıştıklarını belirten Foça Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Koldaş ise, ‘Başkanımız Zekeriya Mutlu ile uyum içinde Foça Esnaf Sanatkarı için çalışmalar yapmaya özen gösterdik.  Yeni dönemde de İESOB’nin desteği ile güzel projelere imza atmak istiyoruz. Uyumlu çalışmalarımızın sürmesi için Birlik kongresinde Zekeriya Mutlu’yu destekleyeceğiz’ dedi.

Herkesi kucaklayın (ayrı kutu olabilir)

Nazik jestlerinden dolayı oda başkanlarına teşekkür eden İESOB Başkanı Zekeriya Mutlu ise, oda yöneticilerine tavsiyelerde bulundu.

Kongre sürecinin geride kaldığına dikkat çeken Mutlu, ‘Şimdi mesleğinize emeği, sermayesi ve sanatıyla katkı koyan üyelerinize hizmet verme zamanı. Yeni dönemde kimseyi ayırmadan, camianızdaki herkesi kucaklayarak en iyi hizmeti vermek temel amacınız olmalı. Bugüne kadar iyi hizmetler verdiniz ve kongrede üyelerinizden güvenoyu aldınız, bundan sonra da çıtayı daha yukarılara çıkaracağınızdan eminim.’ dedi.

Oda yöneticilerinin kendisine yönelik teveccühlerinden duyduğu memnuniyeti de dile getiren Mutlu şunları söyledi: ‘Ben de her başınız sıkıştığında yanınızda olmaya, sorunlarınızın çözümü için elimden geleni yapmaya devam edeceğim. Gün birlik beraberlik zamanıdır. Üyelerimiz zor günler geçiriyor, el birliği ile beraber çalışarak sorunları daha kolay aşabiliriz.’

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.