GÜNDEM Haber Girişi : 23 Ağustos 2016 12:33

Bayraklı Belediyesi'nden o iddiaya jet yanıt

Bayraklı Belediyesi'nden o iddiaya jet yanıt
Bayraklı Belediyesi FETÖ operasyonu çerçevesinden tutıklanan Erkan Karaarslan'la ilgili iddialara yazılı bir açıklamayla noktayı koydu

Bayraklı Belediyesi'nden açıklama;

FETÖ operasyonu kapsamında tutuklanan ve yargılama aşaması devam eden Erkan Karaarslan'ın belediyemizle "farklı" bir ilişkisi varmış gibi kamuoyunda algı yaratılmaya çalışılmaktadır.

Söz konusu kişi, belediyemize eğitim semineri vermek için Sayıştay Üyesi Abdurrahman Acar'la belediyemize gelmiştir. Bu kişiden, 2013 yılında 1, 2014 yılında 2 olmak üzere toplam 3 kez doğrudan temin yöntemiyle mevzuat konularında (5018 sayılı kanuna tabi konular) eğitim hizmeti alınmıştır. 2014 yılında bu kişiyle belediyenin ilişkisi kesilmiştir.

Diğer belediyelerde olduğu gibi bu rutin bir hizmet alımıdır ve mevzuata uygundur. Bunun dışında bu kişinin belediyemizle hiçbir ilişkisi bulunmamaktadır.

Bu kişinin CHP Genel Merkezi tarafından belediyemize gönderildiğinin iddia edilmesi ise tamamen yanlıştır, yalandır. Böyle bir şey asla söz konusu değildir.

Yukarıda ifade ettiğimiz gibi bu kişi, Sayıştay Üyesi Abdurrahman Acar tarafından belediyemizle tanıştırılmıştır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.