KÜLTÜR-SANAT Haber Girişi : 09 Ekim 2016 11:18

Bayraklı'da belediye tiyatrosu kuruluyor!

Bayraklı'da belediye tiyatrosu kuruluyor!
Sanata ve sanatçıya değer veren Bayraklı Belediyesi, bünyesinde oluşturulacak tiyatro ekibi için oyuncularını seçecek. 13 Ekim Perşembe günü gerçekleştirilecek seçmelere 16 yaş ve üzerindeki herkes katılabilecek.

Bayraklı Belediyesi oyuncularını arıyor. Kültür Müdürlüğü tarafından başlatılan proje kapsamında 13 Ekim'de Osman Gazi hizmet binasında tiyatro seçmeleri yapılacak. 16 yaş ve üzeri herkesin katılabileceği seçmeler 18.30-20.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek.


HAREKETLİ VE RENKLİ


Bayraklı Belediyesi ilçe genelinde oyunculuğa meraklı, yetenekli, girişken herkesi kendisini denemeye ve seçmelere katılmaya davet ediyor. Seçmeler sonrası belirlenecek ekip, sahnelenecek oyunla görücüye çıkacak. Her anı keyifli, hareketli ve renkli görüntülere sahne olacak çalışmalarda tiyatro ekibine Kerem Yalçın yönetmenlik yapacak.



ONLAR SAHNELEYECEK BİZLER ALKIŞLAYACAĞIZ


Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, "Kültür sanat alanında çok sayıda etkinlik düzenliyoruz.  Tiyatro kursumuz bunlardan biri? Şimdi oyuncularımızı seçeceğiz. Eminim ilçemizde oyunculuk yeteneği olan çok sayıda vatandaşımız var. Kendine güvenenleri bekliyoruz. Alacakları eğitim sonunda belki de bize bir gösteri sunacaklar. Bizler de onları izleyip gururla alkışlayacağız. Şimdiden herkese başarılar diliyorum" dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.