SPOR Haber Girişi : 18 Kasım 2016 10:15

Bayraklı'nın voleybolcuları yarı finalde

Bayraklı'nın voleybolcuları yarı finalde
Bayraklı Belediyesi'nin spora ve sporcuya verdiği değerle yapılan yatırımları meyvesini vermeye devam ediyor.

Bir yandan 2. ligde mücadele eden Bayraklı Belediyesi Kadın Basketbol takımı namağlup liderliğini sürdürürken, İzmir çapında genç kızlar kategorisindeki Bayraklı Belediyesi voleybol takımı da klasman gruplarından çıkarak, adını yarı finale yazdırdı.

Bayraklı Belediyesi'nin filedeki sultanları lige fırtına gibi başlangıç yaptı. Yeni yapılandırma içinde olan Bayraklı Belediyesi voleybol şubesi spor okulları öğrencilerinden oluşan küçük ve genç kız voleybolcular yarı finale çıkmanın mutluluğunu yaşıyor. Küçükler kategorisinde beşli klasman gruplarından dört maçından üçünü kazanan voleybol takımı, yarı final biletini kaptı. Genç kızlar kategorisinde de yine 4 maçın 3'ünü kazanan filenin sultanları yarı finale çıktı. 5'li klasman gruplarında ilk ikiye giren takımlar yarı final karşılaşmaları yapacak. Çift devreli oynanacak müsabakalarda ilk ikiye giren takımlar İzmir'i Türkiye Şampiyonası karşılaşmalarında temsil edecek. Desteklerinden dolayı Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ'a teşekkür eden antrenör Gamze Yaşlı ve sporcular hedeflerinin final ve şampiyonluk olduğunu söyledi.

SPORA DESTEĞİMİZ SÜRECEK

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, spora yaptıkları yatırım neticesinde başarının da geldiğini belirterek, "Çocuklarımızın kötü alışkanlıklardan uzak durmasını istiyoruz. Bunun için onları spora teşvik ediyoruz. Belediye olarak spora ve sporculara desteğimiz sürüyor. Bu desteğimizin başarıya dönüşmesi ise bizleri mutlu ediyor, gururlandırıyor. Ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün, 'Ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlâklısını severim' sözünden hareketle, çocuklarımızın, gençlerimizin Atatürk'ün gösterdiği yoldan gitmesi ise bizleri oldukça mutlu ediyor. Başarılarından dolayı sporcularımızı kutluyorum" dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.