GÜNDEM Haber Girişi : 24 Mart 2017 16:53

Bekdaş Başkan'dan referandum tüyoları

Bekdaş Başkan'dan referandum tüyoları
CHP Buca Meclis Üyesi Serkan Kalmaz ve Hıdır Kaya geçirdiği rahatsızlık sebebiyle aktif siyasete ara veren Bekdaş Gül'ü ziyaret etti. Gündemde referandum vardı

Sadece Buca değil İzmir siyasetinin en aktif isimlerinden biriyken sağlık problemleri nedeniyle aktif siyasetten kopan Bekdaş Gül'ü sevenleri yalnız bırakmıyor. 16 Nisan referandumu öncesi CHP Buca'nın eski Başkanını evinde ziyaret edenler bu kez CHP Buca Meclis üyesi Serkan Kakmaz ve Hıdır Kaya oldu. Sağlık durumu her geçen gün iyileşen Bekdaş Gül'le referanduma yönelik  bilgi alışverişinde bulunan Kalmaz ve Kaya, ''Bekdaş Başkanın bilgi ve tecrübesinden yararlanmak istedik. Bu referandumun ülke için ne kadar önemli olduğunu vurgulayararak bizden sahada daha aktif olarak çalışmamızı istedi' mesajını verdi. Serkan Kalmaz ''Bekdaş Başkanımızı çok iyi gördüm. Onun biran önce tam amlamıyla iyileşerek siyasete dönmesini bekliyoruz' vurgusunda bulundu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.