YEREL YÖNETİMLER Haber Girişi : 26 Haziran 2020 15:05

Belediye Çalışanlarından Örnek Hareket

Belediye Çalışanlarından Örnek Hareket

Belediye Çalışanlarından Örnek Hareket

Güzelbahçe Belediyesi personeli Koronavirüs salgını nedeniyle idari izinlerin bitmesinden sonra normal mesai saatlerinde çalışmasına başladı. İşlerin aksamaması ve hizmetin sağlanması için Müdürler, memurlar ve büro personelleri şantiye de çalışan arkadaşlarıyla taş döşedi, park bahçelerde çim biçti.

Mart ayından beri yaşanan koronavirüs salgını nedeniyle kamu kurumları dönüşümlü çalışma sistemine geçmişti. Fen ve Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı birimler normal mesaisine devam edip pandemi sürecinde 7/24 çalışmalarına devam etti.

“Birlik ve beraberlik içinde çalışıyoruz”

Güzelbahçe Belediyesi çalışanlarının gönüllü olarak ekip arkadaşlarına destek olduğunu söyleyen Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, “Üç aya yakın bir süre koronavirüs ile mücadele ettik ve etmeye devam ediyoruz. Bu süreçte halkımıza hem sosyal yardımlarla hem de kentin ilaçlanması konusunda ekiplerimizle büyük bir emek verdik. Bu sürede belediyemizin iş ve işleyişine aksatmadan devam ettik. Şantiye’de çalışan ekiplerimiz pandemi sürecinde hiç dinlenemediler sürekli çalışmak zorunda kaldılar. Öncelikle onların vermiş olduğu bu özveri ve çalışmaları için teşekkür ediyorum. Büroda çalışan Müdürlerimiz, memurlarımız ve büro personelimizde arkadaşlarına destek olmak için “bir taşta biz koyalım” dediler. Biz de bürolarda işlerin aksamadan birer personel bırakarak diğer tüm ekiplerimizle birlikte bozulan yollarımızın tamiratı için hep birlikte işe koyulduk. Bu gösterdikleri ince düşünce için öncelikle başkan yardımcılarımıza, müdürlerimize, memurlarımıza ve büro personelimize teşekkür ediyorum. Herkese örnek olabilecek bir davranış sergilediler ve şantiyede çalışan ekip arkadaşlarının az da olsa yüküne omuz verdiler. Burada amaç birlikte bir güç olduğumuzu göstermek ve Güzelbahçeli hemşerilerimizin hizmetleri daha hızlı almalarını sağlamak. Personelimizi gören Güzelbahçeli vatandaşlarımızda bu birlik beraberli takdir edip tebrik ediyorlar. Bu çalışmalarımız ara ara devam edecek. Emeği geçen tüm ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.