POLİTİKA Haber Girişi : 07 Temmuz 2018 12:34

BELENBAŞI’LI 30 GENÇ CHP ÜYESİ OLDU

BELENBAŞI’LI 30 GENÇ CHP ÜYESİ OLDU
Buca Gençlik Kolları Başkanlığı üye çalışmaları kapsamında bu gece Buca Belenbaşı Mahallesi’nden 30 gençi topluca Cumhuriyet Halk Partisine üye yaptı.

BELENBAŞI’LI 30 GENÇ CHP ÜYESİ OLDU

Buca Gençlik Kolları Başkanlığı üye çalışmaları kapsamında bu gece Buca Belenbaşı Mahallesi’nden 30 gençi topluca Cumhuriyet Halk Partisine üye yaptı. Buca Belenbaşı Mahallesinde gerçekleştirilen toplu üye kaydına Buca Gençlik Kolları Başkanı Can İrat ve yönetim kurulunun yanı sıra Gençlik kolları Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Orhan, CHP Buca İlçe Başkanı Kasım Akdağ, İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı, Belediye Meclis Üyeleri katıldı.  Buca Gençlik Kolları Başkanı Can İrat ölümünün 23’ncü yılında Aziz Nesin’i unutmayarak şunları söyledi; "Bir gün bu ülkenin başucuna bir not, yanağına da bir öpücük kondurup gideceğim. Çok tatlı uyuyordun uyandırmaya kıyamadım diyeceğim".

İrat Sözlerine şöyle devam etti;

Ülkeyi aydınlatmak için kelimelerini dizelere döken Aziz Nesinin ölümünün 23. Yılında, taşradan ülkeyi aydınlatmak üzere bir başlangıç yaptık. Cumhuriyet Halk Partisi Buca Gençlik kolları öncülüğünde Buca’mızın köylerinde bize gönül vermiş, ülkenin geleceği için elini taşın altına koymak isteyen yürekli gençlerimizi partimize üye yaparak, ailemizi büyütmüş bulunmaktayız. El altından erken seçime çalışan hükümete karşılık yarın seçim varmış gibi çalışmaya devam ediyoruz. Unutmayın "Biz kaybedersek kalkar tekrar deneriz, diktatör kaybederse sonu olur." Dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.