EĞITİM Haber Girişi : 28 Mayıs 2018 15:41

Bil Koleji’nden ‘stres eğitimi’

Bil Koleji’nden ‘stres eğitimi’
Bil Koleji İzmir Çiğli Lise Kampusu’nda Liseye Geçiş Sınavı’na (LGS) girecek öğrenciler ile ebeveynlerine, ‘sınav stresi ile başa çıkma ve LGS sistemi’ hakkında rehberlik semineri verildi.

Bil Koleji’nden ‘stres eğitimi’

Bil Koleji İzmir Çiğli Lise Kampusu’nda Liseye Geçiş Sınavı’na (LGS) girecek öğrenciler ile ebeveynlerine, ‘sınav stresi ile başa çıkma ve LGS sistemi’ hakkında rehberlik semineri verildi. Psikolog Tuba Kıncak ile Psikoloji Danışmanı Aytekin Kaya tarafından verilen seminerde, LGS sistemi hakkında ayrıntılı bilgi sunuldu. Öğrenci ve ebeveynlerine sınav haftasında yapmaları ve yapmamaları gerekenler hakkında bilgi sunan Kıncak ve Kaya, çocukların eğitim hayatına yön verilecek bu dönemin önemine işaret edildi. Bil Koleji olarak bu dönemde öğrencilere ve ebeveynlerine her tür desteği vermeye hazır olduklarını vurgulayan Kıncak ve Kaya, “Stresle başa çıkmak, en az sınavın kendisi kadar önemli” diye konuştu.

BİL OKULLARI HAKKINDA

1994'te akademisyen ve iş adamlarının kurduğu BİL Holding, BİL Koleji ve BİL Okulları ile eğitime hizmet ediyor. Bil Okulları, 7 bölgede, 81 ilde kampus okul, butik kolej, bağımsız anaokulları ve uluslararası okullar olmak üzere yerel ihtiyaca dönük özel projeler sunmayı amaçlıyor. Bil Okulları; İstanbul, Kayseri, İzmir başta olmak üzere; 2023’e kadar 23 kampus ve 92 okul açarak toplam 120 bin öğrenciye ulaşmayı hedefliyor.

BİL Koleji, İstanbul Aydın Üniversitesi ile, öğretmen eğitimleri, hizmet içi eğitim, veli seminerleri, öğrenci seminerleri, uluslararası eğitim programları uygulamaları, yabancı dil programları ve öğrenci değişim programları gibi çok değişik alanlarda işbirliği yapıyor.

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.