SPOR Haber Girişi : 07 Haziran 2017 14:39

Bir Arda krizimiz eksikti

Bir Arda krizimiz eksikti
Arda'ya birileri 'dikenli' mesaj vermiş olabilir mi?

Arda Turan'ın milli takım kariyerini sonlandırdığı tartışmada son nokta basın toplantısıyla addi anlamda doygunluğa erişmiş bir futbolcunun babası yaşındaki bir adamı dövmeye çalışarak ne kadar 'adam' olduğunu gösterme çabasını televizyon ekranları başında çekirdek çitleyerek seyredip keyiflendik. Rıdvan Dilmen dışında neredeyse tüm Türkiye'nin Arda Turan'ın yaptıklarına karşı tepki göstermesi en azından toplumsal sağduyunun hala bu topraklarda mevcut bulunduğunu göstermiş olabilir mi ? Bir futbolcu, bir gazeteci ve tüm Türkiye'nin parçası olduğu krizde belki de en anlamlı tepki yine gazetecilerden geldi. Arda Turan'ın basın toplantısını izlemek iin giden gazetecilerin Arda'nın gözlerinin içine baka baka salonu terk etmesi genç sporcuyu bir an için afallattı. Salonda sadece mikrofonlar, kameralar, Arda'nın takım içinde olan bir kaç yakın dostu sporcu kaldı. Aslında birileri daha doğrusu bir şeyler daha vardı.

 

KAKTÜS MÜ ?

Radyasyonu engelliyormuş ! iddiasıyla bilgisayar ortamlarının vazgeçilmezi haline gelen kaktüs çiçeği bu kez Arda Turan'ın basın toplantısı için oturduğu masanın üzerine dizilmişti. Oysa bilinen gelenek bu türden toplantılarda masada çiçek olur ama bu çiçekler kaktüs değil renkli göz alıcı çiçekler olurdu. O kaktüsleri o masaya kim koydu ? Ne amaçla koydu bilinmiyor. Tesadüf olma ihtimali oldukça düşük olan bu eylem kimbilir belki de 'Arda senin diline diken batsın' demek isteyen biri tarafından gerçekleştirilmiştir ?

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.