GÜNDEM Haber Girişi : 05 Eylül 2016 17:30

BİR FIRSAT DAHA

BİR FIRSAT DAHA
"Ege-Koop, İzmir Körfezi Evleri Projesi"nde, İEF'e özel fiyat kampanyasını, yoğun talep üzerine;

"Ege-Koop, İzmir Körfezi Evleri Projesi"nde, İEF'e özel fiyat kampanyasını, yoğun talep üzerine;

BİR FIRSAT DAHA

EGE-KOOP, İZMİR KÖRFEZİ EVLERİ Projesi'nde, ev sahibi ve yatırımcılara sunduğu özel fiyat fırsatını, halkın İEF standındaki taleplerini görmezden gelmeyerek iki hafta daha uzattı. Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ve Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan'ın övgüsüne mazhar olan projede ev sahibi olmak isteyenlere bir fırsat daha sunduklarını belirten Ege-Koop Başkanı Hüseyin Aslan, "19 Eylül'e kadar projeye dahil olanlar, fiyat artışından etkilenmeyerek, 7-8 ay sonra yüzde 40 karlı çıkacaklar" dedi.

Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan;Ege-Koop'un başarı yolculuğuna ilk çıktığı yer olan Çiğli'de yeni bir projeye başlaması önemli ve heyecan verici. Türkiye'nin en büyük kooperatif örgütlenmesi Ege-Koop ortaklarına, sosyal belediyecilik gereği elimizden gelene desteği vereceğiz.

 Ege-Koop'un, "Bu çatının altında güven var" sloganıyla 32.yılını 13.onur projesi olarak adlandırdığı 400 konutluk "Ege-Koop İzmir Körfezi Evleri Projesi" ile taçlandırdı. Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, zemin katları bile İzmir Körfezi'ne hakim kent içindeki son deniz manzaralı arazi üzerine kurulacak Ege-Koop'un 13. Onur Projesine ilişkin tüm hazırlıkların devam ettiğini, teknik hazırlığının tamamlandığını duyurdu

Ege-Koop standını ziyaret eden İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, proje hakkında Genel Başkan Aslan'dan ayrıntılı bilgi alarak, İzmir'e kazandırdığı her proje İzmir'in planlı gelişmesine katkı sağlamaktadır. Yeni projenin hayırlı olmasını temenni ederim" dedi.

 Ege-Koop'un geçmişinin geleceğine kefil olduğunu belirten Aslan, halkın Ege-Koop'a güveninin ve projelerine duyduğu hasretinin, sorumluluklarını artırdığının altını çizdi. Aslan; "İddia ediyorum 13. Onur Projemizde, bugüne kadarki, projelerimizdeki  bilgi-birikimlerimizle birlikte halkımızın talebine de cevap verdik. İstanbul-İzmir Otoyolu ve bölgenin adeta bir üniversite kampüsü olduğu düşünülürse, bugün bu proje ile ilgili verilen karar, gelecekte çok avantajlı olacak. Bir kez daha ifade ediyoruz, nereden bakarsan nasıl bakarsan denizi gördüğü etrafı ormanla kaplı "Ege-Koop İzmir Körfez Evleri Projesi"nde, şu andaki fiyatlarımız emsallerinden yüzde 50'nin üzerinde daha avantajlı" dedi.

 ÇİĞLİ BELEDİYE BAŞKANI ARSLAN:

EGE-KOOP BİR ÇİĞLİ MARKASIDIR

 Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan ise, Ege-Koop'un Çiğli'den İzmir ve Türkiye'ye yükselen pırlanta gibi bir marka olduğunu vurgulayarak, bir mühendis sıfatıyla, İzmir Körfezi Evleri Projesi'ni kusursuz bulduğunu söyledi. Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan şöyle konuştu: "Bugüne kadar çok farklı meslek kesimlerinden 200 ayrı kooperatifte binlerce insanı ev sahibi yapan Ege-Koop'un başarı yolculuğuna ilk çıktığı yer olan Çiğli'de yeni bir projeye başlaması önemli ve heyecan verici. Çiğli ilçemiz, İzmir'e giriş-çıkış güzergahında olan ve her geçen gün her anlamda gelişen, büyüyen bir yerleşim. Gelecekte kazanmak isteyen küçük-büyük tüm yatırımcılarımızın yükselen yıldızı olacak. İlçemizde Ege-Koop'un bu yeni projesi, bölgemize yeni bir hareketlilik kazandıracak. Bu projede biz belediye olarak kar amacı olmayan Türkiye'nin en büyük kooperatif örgütlenmesi Ege-Koop ortaklarına, sosyal belediyecilik gereği elimizden gelen desteği vereceğiz." dedi.

 

Etiketler : ege
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.