POLİTİKA Haber Girişi : 01 Mart 2019 14:02

Birlikte çok güzel işler başaracağız

Birlikte çok güzel işler başaracağız

İYİ PARTİ’DEN BATUR’A TAM DESTEK

CHP Konak Belediye Başkan adayı Abdül Batur, 31 Mart yerel seçimleri çalışmaları kapsamında Millet ittifakı ortağı olan İYİ partinin Konak İlçe VE İYİ parti İzmir İl yönetimlerine bir teşekkür ziyaretinde bulundu. Ziyaret sırasında konuşmalarda İYİ Partiden Başkan Batur’a tam destek geldi.

Birlikte çok güzel işler başaracağız

CHP Konak Belediye Başkan adayı Abdül Batur, İYİ Parti Konak İlçe ve İYİ Parti İzmir İL başkanlıklarına, CHP Konak İlçe Başkanı Çağrı Gruşcu, CHP Konak ilçe yönetiminin de katılımı ile bir teşekkür ziyarette bulundu. İlk ziyareti İYİ parti konak ilçe başkanlığına düzenleyen Batur, ‘kendimizi evimizde gibi hissediyoruz. Zaten CHP Konak ilçe başkanlığı da yan komşu’ dedi. Batur “İYİ Konak İlçe Başkanı Coşkun Tatar, İYİ Parti Konak ilçe yönetimine çok teşekkür ediyorum. Dayanışma ve birlikteliğin güzel bir örneğini gösteriyoruz İzmir’de. İzmir’de zaten Konak İlçe başkanlıklarımız yan yana, İzmir İYİ parti il binamız ve Merkez seçim büromuz yan yana. Bu yan yana ve omuz omuza olan duruşlarının devamını diliyorum. Bugün gerçekleştirdiğimiz teşekkür ziyaretinde süreç içinde sizlerin çok yardımsever ve dayanışma içinde olduğunuzu gördük. Bu da bize güç verdi. Ben CHP’li bir belediye başkan adayıyım ama aynı zamanda İYİ partinin de belediye Başkanı adayıyım. Beni bu şekilde görün ve birbirimize destek olalım birlikte başaracağız. Sizin desteğiniz bizim için çok önemli. Bugüne kadar vermiş olduğu destekten dolayı İYİ Parti Konak İlçe başkanımız sayın Coşkun Tatar’a çok teşekkür ediyorum. Birlik, beraberlik ve dayanışma içinde bu işi başaracağımıza olan inancım tamdır. En az %65 oy hedefimize ulaşmak için var gücünüzle çalışmanızı istiyorum. Bu sürecin başından bu yana bana olan desteğiniz için teşekkür ederim. Birlikte çok güzel işler başaracağız.” dedi.

Desteğimizde gönlümüzde sizinle

İkinci teşekkür ziyaretini İYİ Parti İl başkanlığına düzenleyen Batur’u, İYİ Parti İzmir İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar ve yönetimi tarafından çok sıcak bir şekilde karşılandı. Çok keyifli diyalogların yaşandığı ziyarette bir konuşma gerçekleştiren İYİ Parti İzmir İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar,  ‘Kıymetli ağabeyim, Abdül Batur’un ziyaretinden son derece memnun olduk, şeref duyduk. Desteğimizde gönlümüzde sizinle’ dedi. Kırkpınar “Konak’ın belediye başkanı adayı, CHP ve İYİ partinin Konak belediye Başkan adayı. Her şeyimiz sizinle. Ben Abdül Batura abi derim 1995’den bu yana süre gelen bir dostluğumuz vardır. Çok kıymet verdiğim, çok sevdiğim, duruşuyla, tavrıyla, siyasete bakışıyla, milletle kucaklaşmasıyla çok farklı bir insandır. Farklı siyasi partilerde olsak ta aslolan insanın kendisidir. Niyetimiz İYİ Parti ve CHP iş birliği ve ortak çalışması ilçelerde otuza sıfır yapmaktır. Otuz artı büyükşehir yapmak tek amacımızdır. İnşallah bunu görürüz. Önemli olan inanmaktır. Biz inandık” dedi.

 

İYİ Parti’nin de belediye başkanı olacağım

İYİ Parti ile başkanlığı ziyaretinde bir konuşma gerçekleştiren CHP Konak Belediye Başkan adayı Abdül Batur, ‘Bu süreçte İYİ partinin değerli il başkanı olarak, bir dostumuz olarak, arkadaşımız olarak, kardeşimiz olarak verdiği destek için çok teşekkür ederim’ dedi. Batur. “Ülkemizin geleceği için Cumhuriyet Halk partisi ve İYİ parti arasında çok güzel bir birliktelik oluştu. Biz tüm çalışmalarda uyum içinde bir arada, omuz omuza hareket edeceğiz. Şu anda İYİ parti ile Genel başkanlarımızdan başlayan, ilçe örgütlerimize kadar devam eden son derece güzel bir iş birliği mevcut. Bu çalışmanın ve uyumun 31 Mart’ta daha güzel neticeler almamızda son derece faydası olacağını düşünüyorum. Zaten bizim Kırkpınar ailesi ayrı bir samimiyetimiz, dostluğumuz, arkadaşlığımız var.  Geçmişte bu yana onların bize bakış açısı nasıl ise bizde onlara o şekilde bakıyoruz. Zaten ilçe yönetimleri ve il yönetimleri uyum içinde İzmir’de. Konakta çok yoğun bir kampanya sürdürüyoruz. Gece gündüz, sıcak soğuk demeden saha çalışmalarımıza devam ediyoruz. Şu anda sahada arı gibi çalışmaya devam ediyoruz. Sokak sokak vatandaşlarımızla kucaklaşıyoruz. Esnafımızın derdini dinliyoruz. Ben herkesin belediye başkanı olacağım. İYİ partinin de belediye başkanı olacağım. Ağız tadımız hiç bozulmasın. Bu güzel beraberliğin neticesinde güzel olacağını düşünüyorum” dedi.