YEREL YÖNETİMLER Haber Girişi : 06 Temmuz 2019 13:25

BİZ BİRLİKTE GÜÇLÜYÜZ

BİZ BİRLİKTE GÜÇLÜYÜZ

BİZ BİRLİKTE GÜÇLÜYÜZ

Bayındır Belediyesi 59 mahalle muhtarının yer aldığı toplantıda muhtarların istek ve taleplerini dile getirildi. Yahya Kerim Onart Kültür merkezinde gerçekleşen toplantıda Bayındır Belediye Başkanı Uğur Demirezen, Başkan Yardımcısı Osman Kadan, birim müdürleri ve 59 mahalle muhtarı yer aldı.

Çözüm Odaklı Çalışıyoruz

Muhtarların halka hizmet konusunda önemli bir görev ve misyon üstlendiğini vurgulayan Başkan Demirezen; ‘‘ Bizler göreve geldiğimizden itibaren Bayındır’ı hak ettiği konuma gelmesi için yoğun bir şekilde çalışmaya başladık. Uygulayacağımız projelerle Bayındır’ın 5 yıldan beri hak etmediği duraklamasını harekete geçirerek İlçemizi hep birlikte daha ileri götüreceğiz. Bizler muhtarlarımız bir aile gibiyiz. Bu toplantıyı yapmamızın amacı birlik içerisinde mahallelerimizde yaşanan sıkıntılar varsa hızlı bir şekilde çözüme kavuşturmak. Bu toplantıya katılımlarından dolayı muhtarlarımıza teşekkür ederim.

Muhtarlar toplantısı sürekli olacak

Belediye Başkanı Uğur Demirezen Belediye’nin imar, tarım, ulaşım, kentsel dönüşüm ve bir çok alanda yapılacak projelerle ilgili muhtarlara bilgi verdi. Mahalle muhtarları toplantıda mahallelerinde uygulanmasını istediği talepleri Başkan Demirezen’e ilettiler. Toplantı sonunda 2 ayda bir toplantıların olması kararı alındı.