SPOR Haber Girişi : 14 Ağustos 2016 11:52

Bornova Belediyesi'nden her yaşta spor olanağı

Bornova Belediyesi'nden her yaşta spor olanağı
Bornova'da 12 farklı branşta 3 bin 650 kişiye spor kursu veriliyor

Bornova Belediyesi'nin değişik yaş grubunda verdiği spor kurslarında yaz dönemi sürüyor. Temmuz ve Haziran aylarında 12 farklı branşta 3 bin 650 kursiyere hizmet veren Bornova Belediyesi, kış dönemi hazırlıklarına da başladı.  Sporun her yaşta insan hayatında yeri olması gerektiğini ifade eden Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, "Belediyemizin açtığı bu spor kurslarından herkes yararlanabilir" dedi.

Bornova Belediyesi'nin yıl boyunca 2 dönem halinde gerçekleştirdiği spor kurslarında yaz dönemi sürüyor. Yaz döneminde 12 branşta ve farklı yaş grubundaki Bornovalılar için futbol, basketbol, bayan basketbol, yüzme, voleybol, hentbol, jimnastik, taekwando, hareket eğitimi,  aerobik, pilates ve  yoga kurslarından 3 bin 650 kişi yararlanıyor.


Haziran ayında okulların kapanmasıyla birlikte başlayan kursların Eylül Ayı'nda  tamamlanacak. Kış dönemi kursları ise Eylül Ayı içinde yapılacak kayıtlarının ardından 1 Ekimde başlayacak.

Her yaşta spor yapmanın önemine değinen Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, "Biz belediye olarak bu konuda vatandaşlarımızı teşvik etmek için çalışmalar yapıyoruz. Spor için yapılan yatırımların yanında hemen her branşta alanında uzman eğitmenlerle kurslar düzenliyoruz. Yıl boyunca gerçekleşen kurslarımıza vatandaşlarımızı davet ediyoruz. Hemşerilerimizin daha çok spor yapmaları için tüm imkanlarımızı kullanıyoruz" diye konuştu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.