YEREL YÖNETİMLER Haber Girişi : 26 Nisan 2018 17:42

Bornova’da öncelik halkın ve esnafın mutluluğu

Bornova’da öncelik halkın ve esnafın mutluluğu
İzmir Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Celil Anık, Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila’yı ziyaret etti
Bornova’da öncelik halkın ve esnafın mutluluğu

İzmir Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Celil Anık, Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila’yı ziyaret etti. Ocak ayında yapılan seçimlerde yeniden Başkan seçilen Anık, Bornova Belediyesi ile daha önce olduğu gibi her türlü işbirliğine hazır olduklarını söyledi. Başkan Olgun Atila ise “Bizim önceliğimiz halkımız ve esnafımızın mutluluğu. Bornova’ya değer katacak her türlü projeye destek olmaya hazırız” dedi.

 2018 yılı başında yapılan seçimler sonrası güven tazeleyen Anık, Bornova’nın kendisine ve arkadaşlarına büyük destek verdiğini söyledi. Bornova ve Bornova Belediyesi’nin kendilerini için çok önemli olduğunu ifade eden İzmir Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Celil Anık, “Göreve geldiğinizden bugüne ortak akıl anlayışı ile ortaya koyduğunuz çalışmaları takdirle karşılıyoruz. Hayvan Dostu Taksi Durağı’nda olduğu gibi ortak projeler hayata geçirelim istiyoruz” dedi.

 Celil Anık ve çalışma arkadaşlarına başarılar dileyen Başkan Olgun Atila ise “Bizim önceliğimiz halkımız ve esnafımızın mutluluğu.Bornova’ya değer katacak her türlü projeye destek olmaya hazırız.” diye konuştu. ‘Bornova Bizim Evimiz’ sloganına araçlarına çıkartma yapıştırarak sahip çıkan taksici esnafına teşekkür eden Başkan Atila, kurallara uyan, vergisini ödeyen ve halka saygılı esnafa başımızın tacıdır” diye konuştu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.