YEREL YÖNETİMLER Haber Girişi : 29 Aralık 2016 20:24

Bornova'da karla mücadele devam ediyor

Bornova'da karla mücadele devam ediyor
Bornova'de etkili olan kar yağışının ardından ekipleri hemen harekete geçiren Bornova Belediyesi, ilk önlemlerin ardından kar temizleme ve yol açma çalışmalarını sürdürdü.

İlçenin yüksek kesimlerindeki mahallelerinde beyaz bir örtü oluşturan kar yağışının vatandaşları olumsuz etkilememesi için ekipler aralıksız çalışıyor. Tuzlama ve karla mücadele araçları yolları açık tutarken Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila da çalışmaları yerinde koordine etti.

 

Bornova'da kar yağışı 28 Aralık Çarşamba gününden itaberen Beşyol, Kurudere, Sarnıç, Yaka, Çiçekli ve Karaçam mahallelerinde etkili oldu. Meteorolojik tahminler doğrultusunda karla mücadele araçlarını önceden risk altındaki yerleşimlere gönderen Bornova Belediyesi, tuzlama ve kar temizleme araçlarıyla tüm yolları açtı.

 

Bornova Belediyesi kar yağışının devam ettiği 29 Aralık Perşembe günü de yolların açık kalması için çalıştı.  Tuzlama ve karla mücadele araçları yolları açık tutarken Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila da çalışmaları yerinde koordine etti. Başkan Atila, Bornova'da kar yağışı nedeniyle hiçbir sorun yaşanmaması için gerekli önlemleri aldıklarını, ekiplerin tüm olumsuzluklara karşı hazır beklediğini söyledi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.