YEREL YÖNETİMLER Haber Girişi : 06 Eylül 2016 12:08

Bu projede yok yok!

Bu projede yok yok!
Bayraklı Belediyesi kültür merkezi ve sağlık evini açıyor

Bayraklı Belediyesi'nin Nafiz Gürman Mahallesi'nde temelini kısa süre önce attığı 4 katlı kültür merkezi ve sağlık evi çarşamba günü hizmete açılıyor. Merkezde; taziye evi, semt merkezi, aile danışma ve eğitim merkezi, poliklinik, ağız ve diş sağlığı merkezi ile kütüphane yer alıyor. Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, "Bölgenin önemli bir ihtiyacını karşılayacak projemizi hayata getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Çarşamba günü saat 18.00'da gerçekleştireceğimiz açılışa tüm hemşehrilerimi bekliyorum" dedi.  


Bayraklı'da her mahallede yaptığı "eşit" yatırımlarla çalışmalarını sürdüren Bayraklı Belediyesi, Org. Nafiz Gürman kültür merkezi ve sağlık evi projesini tamamladı. 7 Eylül Çarşamba günü saat 18.00'da açılışını gerçekleştireceği projenin içerisinde birçok birim yer alıyor. Toplamda bin 334 metrekare inşaat alanına sahip, içinde 9 oda ve 3 salon bulunan kültür merkezi 4 kat olarak planlandı. Merkezin içerisinde; taziye evi, semt merkezi, aile danışma ve eğitim birimi, poliklinik ve ağız ve diş sağlığı merkezi ve kütüphane bulunuyor.  


İHTİYAÇLARA CEVAP VERECEK      


Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, Nafiz Gürman Mahallesi'nde güzel bir projenin altına imza attıklarını belirterek, "Bu projenin içerisinde yok yok. Bölgenin ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde tasarladık. En üst katta sağlık polikliniği ile ağız ve diş sağlığı merkezimiz olacak. Ayrıca kütüphanemiz yer alacak. Onun hemen altında semt evimiz, aile danışma ve eğitim merkezi ile kurs odaları bulunuyor. Birinci katta ise taziye evimiz olacak. Evlerinde taziyeleri kabul etmek isteyen ancak alanı dar olan vatandaşlarımız buraya gelecek. Mevlitlerini burada okutabilecekler. Şimdiden ilçemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" dedi.


Başkan Karabağ, projenin açılışını 7 Eylül Çarşamba günü saat 18.00'da gerçekleştireceklerini ve açılışa tüm hemşehrilerini beklediğini sözlerine ekledi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.