SPOR Haber Girişi : 03 Eylül 2016 14:40

Buca Belediyesi 1. Başkan Amca Futbol Turnuvası sona erdi

Buca Belediyesi 1. Başkan Amca Futbol Turnuvası sona erdi
Buca'da faaliyet gösteren Amatör Spor Kulüpleri arasında düzenlenen Buca Belediyesi 1. Başkan Amca Futbol Turnuvası final maçlarının ardından sona erdi.

U-15 ve U-17 kategorilerinde 10 spor kulübünden 360 sporcunun katılımıyla gerçekleşen turnuvada U-15 kategorisinde Buca belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü, U-17 kategorisinde ise Evka-1 Spor Kulübü birincilik kupasını kaldırdı. Genç sporcular, törenin sonunda kupa sevincini Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina ile birlikte "En büyük Buca" tezahüratları atarak yaşadı.

Buca Belediyesi'nin katkıları ve ilçede faaliyet gösteren Amatör Futbol Kulüplerinin işbirliğinde, genç sporcular ve kulüpler arasında dostluk, birlik ve beraberlik duygusunu geliştirmek amacıyla bu yıl ilki düzenlenen 'Başkan Amca Futbol Turnuvası' tamamlandı.

İlçede çalışmalarını sürdüren 10 kulüpten 360 sporcunun kıyasıya mücadelesine sahne olan karşılaşmalar sonunda U-15 ve U-17 kategorilerinde dereceler belli oldu. Turnuva sonunda düzenlenen kupa törenine Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, CHP Buca İlçe Başkanı Çağdaş Kaya, belediye başkan yardımcıları ve çok sayıda futbol sever katıldı. Kupa töreninde konuşan Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, sporcuları centilmence mücadele ettikleri için kutlarken, "Burada kazanan kaybeden yok. Hepinizi tebrik ediyorum. Gelecek Mayıs ayında yeni turnuvalar düzenleyeceğimiz" sözleriyle de sporculara yeni müjde verdi.

Buca Belediyesi 1. Başkan Amca Futbol Turnuvası birincilik kupasını U-15 kategorisinde Buca Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü, U-17 kategorisinde ise Evka-1 Spor Kulübü kazandı. Şampiyonlar kupalarını Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina'nın elinden aldı.

Turnuvanın U-15 kategorisinde gol kralı Buca Gençler Birliği'nden Görkem Dayarkol, U-17 kategorisinde Kozağaç SporKulübü'den Alper Dülgar olurken, en centilmen takım Şirinyer Spor Kulübü seçildi.

Buca Belediyesi 1. Başkan Amca Futbol Turnuvası'nın diğer derece sıralamaları ise;U-15 kategorisi ikincisi Buca Gençlerbirliği Spor Kulübü, U-17 ikincisi Buca Belediye Spor Kulübü oldu.

Turnuvada üçüncülük kupasını ise U-15 kategorisinde Kuruçeşme Spor Kulübü, U-17 kategorisinde Buca Gençlerbirliği Spor Kulübü kaldırdı.

Ödül töreninin ardından tüm sporcular Başkan Piriştina ile birlikte "En Büyük Buca" tezahüratıyla kupayı kutladı.



Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.