YEREL YÖNETİMLER Haber Girişi : 30 Haziran 2016 12:50

Buca Camilerinde Bayram Temizliği

Buca Camilerinde Bayram Temizliği
Buca Belediyesi ilçede bulunan 84 camide Bayram temizliğine başladı.

Bucalıların daha temiz ve rahat ortamda ibadet edebilmesi için harekete geçen Buca Belediyesi, yaklaşan Ramazan Bayramı öncesi camilerin halılarından minberine kadar her alanında geniş çaplı temizlik gerçekleştiriyor.

Buca'da bulunan toplam 84 cami, cemevi ve kiliselerin bakımını düzenli olarak gerçekleştiren Buca Belediyesi, Ramazan ayı ile birlikte camilerdeki çalışmalarını hızlandırdı. Belediye bünyesinde oluşturulan 5 kişilik temizlik ekibi yaklaşan Ramazan Bayramı öncesi camileri dip köşe temizliyor.

Vatandaşların daha temiz ve sağlıklı ortamlarda ibaret edebilmesi için çalışan ekipler, cami içindeki halıları profesyonel makinelerle süpürüp, ayakkabılıklar, kapı, cam ve duvarları silip, minber temizliğini geniş çaplı bir şekilde gerçekleştiriyor.

Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, vatandaşlarımızın sağlıklı ve huzurlu bir ortamda Ramazan Bayramını geçirmesi, ibadetlerini daha hijyenik bir ortamda yapması amacıyla Ramazan Bayramı öncesi tüm camilerin temizliğinin bitirmeyi planladıklarını söyledi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.