YEREL YÖNETİMLER Haber Girişi : 09 Nisan 2018 14:14

Buca en güzel balkonunu seçiyor

Buca en güzel balkonunu seçiyor
Buca Belediyesi’ninkentte çevre bilincinin arttırılması, güzelleştirilmesi ve estetik açıdan daha güzel bir Buca yaratılması amacıyla düzenlediği ‘En Güzel Balkon’ yarışması için başvurular başladı.

Buca’nın balkonları yarışıyor     

Buca en güzel balkonunu seçiyor. Buca Belediyesi’ninkentte çevre bilincinin arttırılması, güzelleştirilmesi ve estetik açıdan daha güzel bir Buca yaratılması amacıyla düzenlediği ‘En Güzel Balkon’ yarışması için başvurular başladı. Çevre Koruma ve kontrol Müdürlüğü tarafından organize edilen yarışmaya son başvuru tarihi 11 Mayıs olarak belirlendi.

 Buca Belediyesi, yeşil dokuyu çoğaltmak ve sürdürülebilir yeşille bütünleşmiş rengarenk alanlar oluşmasına teşvik etmek amacıyla düzenlediği “ En güzel balkon” yarışması için başvuruları almaya başladı. Bu yıl 4’üncüsü düzenlenen yarışmaylakentte görsel kalitesi yüksek mekanlar oluşturup, çevre bilinci ve sevgisiyle yoğrulmuş bir gelecek yaratılması hedefleniyor

Balkonu ve düzenlemesiyle gurur duyan, bunu taçlandırmak isteyen tüm Bucalıların katılabileceği yarışma için başvuruların Buca Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü’ne şahsen veya [email protected]  adresinden yapılması gerekiyor.

Buca’nın en güzel balkonu yarışmasının son başvuru tarihi ise 11 Mayıs 2018 olarak belirlendi. Yarışmada ilk üç sırada yer alan Bucalılar 8 Haziran’da düzenlenecek ödül töreninde hayatlarını kolaylaştıracak ev eşyalarıyla ödüllendirilecek.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.