POLİTİKA Haber Girişi : 23 Temmuz 2016 13:23

Buca'da darbe için kan akıtıldı

Buca'da darbe için kan akıtıldı
15 Temmuz Darbe girişimine tepkiler sürüyor. AK Parti Buca İlçe teşkilatı, halkı kurban etmeye çalışan darbeye karşı bir etkinlik düzenledi. Etkinlikte kurban kesilip, vatandaşlara etli pilav dağıtıldı

İlçe Başkan yardımcısı Adil Demir'in bağışladığı Kurban'ın kesilmesi ile halkımız kurban edilmesin, vatandaşımızın kanı akmasın, darbeler olmasın mesajı verildi. Şehitlerimiz için Kuran'ı Kerim okunurken, katılımcılar gözyaşlarını tutamadı.

 

Etkinliğe AK Parti 24.Dönem İzmir milletvekili Rifat Sait, AK Parti Buca ilçe Başkanı Necat Aslan, İlçe Başkan yardımcısı Osman Böyük, Buca Belediyesi AK Parti Grup Başkan vekili Ünal Ömür, Kadın kolları ve Gençlik kolları Başkan ve üyeleri ile Buca müftüsü Muharrem Gül katıldılar.

 

Etkinlik vesilesiyle bir mesaj yayınlayan AK Parti 24.Dönem İzmir milletvekili Rifat Sait,bu güzel ülkemiz darbelerden çok çekti. Artık darbe olmaz derken bu alçak Feto terör örgütü asker kılığında darbe girişiminde bulundu. Bu bütün ülkemize yapılmış açık bir terör saldırısıdır. Önce Hakkın sonrada halkımızın sayesinde bu beladan kurtulduk. Polis teşkilatımıza ve darbe ile ilgisi olmayan vatansever silahlı kuvvetlerimize darbeye karşı verdikleri onurlu mücadele için şükranlarımı sunuyoruz. Şehitlerimize Allah'tan rahmet yaralı ve gazilerimize acil şifalar diliyorum, dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.