YEREL YÖNETİMLER Haber Girişi : 06 Ağustos 2016 14:19

Buca'da Kaçak Et Operasyonu

Buca'da Kaçak Et Operasyonu
Buca Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ve Tarım, Gıda ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü ekipleri piyasaya sürülmek üzere hazırlanmış 100 kilo kaçak et ve 2 canlı hayvan ele geçirdi.

Buca Gediz Mahallesi'nde faaliyet gösteren bir işletmeye ortak operasyon düzenleyen Buca Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ve Tarım, Gıda ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü ekipleri piyasaya sürülmek üzere hazırlanmış 100 kilo kaçak et ve 2 canlı hayvan ele geçirdi. Yapılan incelemede hiçbir işletme belgesi olmayan kasap dükkanının Suriye uyruklu A.A tarafından işletildiğini belirleyen ekipler, kaçak etlere imha etmek üzere el koydu.

Tarım, Gıda ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü'ne gelen ihbarı değerlendiren Buca Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri Buca Gediz Mahallesi'nde faaliyet gösteren bir kasap dükkanına operasyon düzenledi. Kasapta yapılan incelemede piyasaya sürülmek üzere hazırlanmış yaklaşık 100 kilo kaçak et ele geçirdi.

Kasap dükkanının Suriye uyruklu A.A. tarafından işletildiğini tespit eden ekipler, işyerinin hiçbir çalışma ve işletme belgesinin olmaması üzerine yasal işlem başlattı. Tarım, Gıda ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı incelemede kaçak kesilen etlerin insan sağlığına zararlı olduğu tespit edildi. Buca Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, koyun ve tavuk etinden oluşan ve insan sağlığına zararlı yaklaşık 100 kilo eti imha etmek üzere el koydu.


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.