POLİTİKA Haber Girişi : 14 Şubat 2017 16:34

Buca'da referandum kavgası erken başladı

Buca'da referandum kavgası erken başladı
CHP Buca İlçe Başkanı Çağdaş Kaya'nın AKP içinde hayır diyecekler var açıklamasına AK Parti cephesinden yanıt gecikmedi

Referandum öncesi tansiyon her geçen gün yükseliyor. Can Radyo'da Gökhan Kafalı'nın hazırlayıp sunduğu Sesli Gazete programına konuk olan CHP Buca İlçe Başkanı Çağdaş Kaya'nın, ' AK Partililerin kısık sesle evet' diyor açıklamasına AK Parti kanadından tepki gecikmedi. 

TALİHSİZ BİR AÇIKLAMA

AK Parti Buca Meclis Üyesi Emrullah Duran '' Bir radyo programında Ak Parti üyesi ve temsilcileri hakkında referandum sürecinde kendi partilerine zıt yönde çalışıp oylarını kullanacakları iddiasında bulunan CHP Buca ilçe başkanı Çağdaş Kaya nin talihsiz açıklamasını duymuş bulunuyorum. Talihsiz diyorum zira artık caresizliklerinden her türlü olumsuz algi operasyonlarından hiç bir sonuç çıkmamış artık yalan yanlış iddialarda bulunmaya başlamış. Sayın başkana nacizane bir tavsiyem olacak biz kendimize teşkilat diyoruz çünkü teşkilat sahiplenmek teşkilat sadık kalmak teşkilat saygı duymayı gerektirir sizin gibi örgüt değiliz sürekli birbirimizle uğraşalım sürekli hususi menfaatlerle çelme takalım. Siz asıl ne kadar CHP li var EVET diyecek onu düşünün bizden size oy çıkmadı bir de kendinizden kaybetmeyin!! #TabiiKiEVET'' paylaşımında bulundu.

 

ÇAĞDAŞ KAYA: 'HAYIR CEPHESİ GÖKKUŞAĞI'

Radyo programında yaptığı konuşmada Buca sokaklarında gözlemlediği tabloyu anlattığını vurgulayan Çağdaş Kaya hedeflerinin Buca'da yüzde 70 hayır olduğunu söyledi. Her partiden insanla konuştuğunu belirten Kaya, CHP'lisi de, AKP'lisi de, MHP'lisi de, HDP'lisi de hayır diyor. Hayır cephesi gökkuşağı gibi. Karşı tarafta ise tek renk hakim.  AKP'nin bu zulmünden artık bıktık diyen AKP'liler de var. AK Parti içinde kısık sesle evet diyorlar, emin olun bu kısık sesli evetler aslında hayır demektir. Gelecekte çocuklarımız 'yüreğinize sağlık. İyi ki bu mücadeleyi vermişiniz' diyeceklerine inanıyorum dedi. Başkan Kaya Kuvay-ı Milliye ruhuna şimdi sahip olmamız gerektiğini vurguladı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.