YEREL YÖNETİMLER Haber Girişi : 20 Ağustos 2016 12:32

Buca'dan İzmir Fuarı'na 'Pırlanta' sürprizi

Buca'dan İzmir Fuarı'na 'Pırlanta' sürprizi
Kapılarını bu yıl 85. Kez açmaya hazırlanan İzmir Enternasyonal Fuarı Buca'nın "Pırlantaları" ile renklenecek.
Buca Belediyesi, kadınların sosyal hayata katılımlarını sağlamak için açtığı ve Türkiye'de ilk olma özelliğine sahip Pırlanta Merkezleri projesini fuara taşıyacak. 3. Hol'de yer alacak Buca Belediyesi standı içerisine oluşturulacak mini Pırlanta Merkezi'nde fuar ziyaretçilerinin 3 ? 6 yaş arası çocuklarına bir saatliğine geçici bakım hizmeti verilecek. Fuar boyunca 600 çocuğun faydalanacağı merkezde, çocuklar uzman eğitmenler eşliğinde doyasıya eğlenirken, ailelerde İzmir Fuarı'nı rahatlıkla gezme imkanı bulacak.

Bu yıl 'Gelecek İzmir'de' ana sloganı ve 'İnovasyon' temasıyla 26 Ağustos'ta 85'inci kez kapılarını açacak İzmir Enternasyonal Fuarı'na Buca Belediyesi'nden 'Pırlanta' sürprizi geldi. Her yıl olduğu gibi bu yılda düzenleyeceği birbirinden eğlenceli aktiviteler ve ikramlıkları ile fuara lezzet ve neşe katmaya hazırlanan Buca Belediyesi, ilçede yaşayan kadınların sosyal hayata katılmalarının kolaylaştırmak için açtığı ve 3-6 yaş arası çocuklara geçici bakım hizmeti verdiği Pırlanta Merkezi'ni, İzmir Fuarı'na taşıyacak.

'ÇOCUKLARINIZ FUAR'DA DA BİZE EMANET'

3. Holde yer alacak standında, "Bucacım" maskotları, canlı heykel performansları, sürpriz kostümlü performans sanatçılarından muhteşem şovları ve bando takımı gösterileri ile ziyaretçilere keyifli zamanlar geçirtecek Buca Belediyesi, stant içerisine kuracağı mini Pırlanta Merkezi ile de günde 60 çocuğa bir saatliğine ücretsiz olarak geçici bakım hizmeti verecek. Çocuklar uzman eğitmenler ve kukla atölyesi, boyama etkinliği ve yaratıcı drama gibi etkinlikler ile keyifli zaman geçirirken, ailelerde İzmir Fuarı'nı doyasıya gezme fırsatı bulacak.


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.