YEREL YÖNETİMLER Haber Girişi : 08 Nisan 2017 17:34

Buca'nın beklediği temel atıldı

Buca'nın beklediği temel atıldı
Buca Pazaryeri projesi için geri sayım başladı. 30 milyon liralık dev proje efsane Başkan Ahmet Piriştina'nın doğum gününde doğduğu eve bakan meydanda verildi

Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina hem kenti hem de kendi için önemli bir projeye öenmli bir günde start verdi. Efsane Başkan Ahmet Piriştina'nın doğduğu evi gören meydanda onun doğum günü olan 8 Nisan'da düzenlenen törenle Buca pazaryerinin temeli atıldı. 12-18 aylık sürede bitecek ve 30 milyon liraya mal olacak proje 13 bin metrekare alan üzerinde gerçekleştirilecek. Buca'ya böyle bir eser kazandıracakları için gurur duyduğunu vurgulayan Başkan Piriştina, 'abidik gubidik değil, gerçek Bucalı olan babam burden bakınca görünen bir evde dünyaya geldi. Onun doğum gününde söylediği 'Atatürk'ten başka lider aranmaz' sözünü hatırlatmak istiyorum dedi.

 

GÜRSEL TEKİN: 'HAYIR'LI OLSUN

 

Törene katılan tek vekil olan İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin'in gündeminde ise 16 Nisan referandumu vardı. Tekin, anayasa değişikliği konusunda AKP kanadından Genel Başlan Kılıçdaroğlu'na 'yalancı' yakıştırmaları yapıldığına işaret ederek, 'AKP, CHP, MHP fark etmez. Bu konuda her kim yalan söylüyorsa ocağına incir ağacı dikilsin' dedi. Sandığa gitmenin önemine işaret eden Tekin 'bu referandumda kadınlar sayesinde istenen sonucu alacağız. O gün pikniğe gider gibi sandıklara gitmeyi unutmayın. Trafolara giren kedilere fırsat vermeyin' çağrısında bulundu.

 

İZMİR MARŞIYLA

CHP İl Başkanı Asuman Ali Güven, Buca İlçe Başkanı Çağdaş Kaya, Konak İlçe Başkanı Şakir Başak, İl Yönetim Kurulu üyesi Utku Gümrükçü'nün dışında CHP Buca İlçe Meclis grubu, Buca ilçe yönetimi tam kadro katıldı. Tören hep bir ağızdan söylenen İzmir marşıyla sona erdi.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.