SPOR Haber Girişi : 31 Mayıs 2016 12:56

Buca'nın sporu emin ellerde

Buca'nın sporu emin ellerde
Sporu ilçede yaşayan genç ve çocuklar için ulaşılabilir kılmak için yoğun mesai harcayan Buca Belediyesi çabasının ilk meyvelerini almaya başladı

Farklı branşlarda faaliyetlerini geliştiren Buca Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü'nün sporcuları milli formaya adeta abone oldu. Adana'da düzenlenen 14 Yaş Milli Takım Belirleme Turnuvası'nda üçüncü olan yetenekli tenisçi Orhan Umur da o isimlerden biri oldu. 14 yaş kategorisinde ilk üçe girerek milli formayı giyme şansı yakalayan başarılı raket Orhan Umur, Avrupa Şampiyonası'nda ay yıldızlı forma ile ülkemizi temsil edecek.     

Bünyesinde bulundurduğu taekwondo, futbol ve tenis branşları ile ulusal ve bölgesel turnuvalarda büyük başarılara imza atan Buca Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü, geleceğin milli sporcularını da Buca'da yetiştiriyor. Buca'da son olarak milli takıma seçilen isim ise ulusal ve bölgesel turnuvalarda aldığı başarılar ile Buca'nın gururu olan genç tenisçi Orhan Umur oldu. Adana'da düzenlenen 14 Yaş Milli Takım Belirleme Turnuvası'nda üçüncü olarak ay yıldızlı formayı giymeye hakkı kazanan Umur, Avrupa Şampiyonası'nda ferdi ve milli takımlar arası turnuvalarda ülkemiz için ter dökecek.



Hedefinin Roger Federer gibi bir dünya yıldızı olmak olduğunu söyleyen genç yetenek Orhan Umur, Avrupa'da ülkeyi temsil edecek olmanın gurur verici olduğunu söyledi. Buca Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü ailesine, kendisine verdiği desteklerden dolayı teşekkür eden Umur, ülkeyi en iyi şekilde temsil etmek için elinden gelenin fazlasını yapacağının sözünü verdi.  

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.