POLİTİKA Haber Girişi : 04 Ocak 2019 16:08

BUCALI AYDIN ÖZCAN’A HEMŞEHRİLERİNDEN BÜYÜK DESTEK

BUCALI AYDIN ÖZCAN’A HEMŞEHRİLERİNDEN BÜYÜK DESTEK

CHP İZMİR BÜYÜKŞEHİR A. ADAYI AYDIN ÖZCAN, BUCA İLÇE TEŞKİLATINI ZİYARET ETTİ.

İzmir Barosu Eski Başkanı ve CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı A. Adayı Aydın Özcan, Buca İlçe Başkanlığı’nda partililer ve Bucalılarla buluştu.

Yoğun katılımın olduğu ziyarette CHP Buca İlçe Başkanı Kasım Akdağ, Türkiye Cumhuriyeti ile yaşıt olan Cumhuriyet Halk Partisi’nin yeniden umut olabilmesi için herkesin daha çok çalışması gerektiğini söyledi.

31 Mart’taki yerel seçimlerin Türkiye için büyük önem taşıdığını belirten Akdağ, CHP’nin Türkiye Cumhuriyeti ile yaşıt bir parti olduğunu da vurguladı.

AYDIN ÖZCAN’DAN KENTİ BİRLİKTE YÖNETME SÖZÜ

CHP İzmir Büyükşehir aday adayı Avukat Aydın Özcanda,kendini tanıtarak başladığı konuşmasında nasıl bir belediye başkanı olmayı hedeflediğini anlattı.

Cumhuriyet kazanımlarına ve hukukun üstünlüğüne vurgu yapan Aydın Özcan, yerel yöneticilerin halkın içinden gelmesi gerektiğini ve sorunların ancak kenti tanıyan ve herkese dokunan bir belediye başkanı tarafından çözülebileceğini söyledi.

Kendisinin 2005 yılından bu yana siyasette, partinin mutfağında bir nefer olarak çalıştığını belirten Özcan, İzmir’i tanıdığını aday olarak gösterilmesi halinde hem CHP’nin oy oranını arttıracağını, hem de canla başla çalışacağını kaydetti.

Belediye Başkanı olduğu taktirde çevrenin korunmasına daha çok özen göstereceğini söyleyen Aydın Özcan, bunu başarmanın yolunun da Sivil Toplum Örgütleri ile birlikte hareket etmekten geçtiğini anlattı.

İZBAN GREVİ: EMEK KUTSAL, HAK ARARKEN BAŞKA MAĞDURİYETLERE MEYDAN VERİLMEMELİ

Buca’daki buluşmada, İZBAN’da 25.günü geride bırakan grev de gündeme geldi.

Aydın Özcan, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin İZBAN’ın Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demir Yolları ile eşit hissedar olduğunu, toplu sözleşme görüşmelerini de TCDD’nin yürüttüğünü belirtti.

Partililer de,İZBAN’la ilgili gerçeklerin her kesimine anlatılması gerektiğini belirttiler.