KÜLTÜR-SANAT Haber Girişi : 21 Şubat 2017 12:54

Bucalı çocuklar Çadır Tiyatrosu'nu çok sevdi

Bucalı çocuklar Çadır Tiyatrosu'nu çok sevdi
Buca Belediyesi'nin "Kültüre Hayat Herkese Sanat" sloganıyla 3 yıldır sürdürdüğü çalışmalardan biri olan Çadır Tiyatrosu, her ay hafta sonları 4 ayrı mahallede kuruluyor.

Buca sokaklarında 3 yıldır gezen Çadır Tiyatrosu sanatı çocukların ayağına götürmeye devam ediyor. Buca Belediyesi'nin "Kültüre Hayat Herkese Sanat" sloganıyla 3 yıldır sürdürdüğü çalışmalardan biri olan Çadır Tiyatrosu, her ay hafta sonları 4 ayrı mahallede kuruluyor. Ayda 1200 çocuğu tiyatroyla buluşturan Çadır Tiyatrosu bu hafta sonu Laleli Mahallesi'nde "perde" dedi. "Mutluluk Ormanı" isimli çocuk oyununu minikler Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina ile birlikte izledi.


Buca Belediyesi'nin çocukları tiyatroyla buluşturmak için hayata geçirdiği Çadır Tiyatrosu günleri devam ediyor. Belediye, 'Kültüre Hayat, Herkese Sanat' sloganıyla sürdürdüğü kültürel etkinliklerden biri olan çalışma ile tiyatroyu Bucalı çocukların ayağına götürüyor. 6 ay boyunca her ay ilçenin 4 farklı mahallesine kurulan Çadır Tiyatrosu ile Bucalı çocuklar birbirinden eğlenceli çocuk tiyatroları ile hafta sonu tatillerinde doyasıya eğleniyor.

Her hafta sonu farklı bir mahallede kurulan Çadır Tiyatrosu "Mutluluk Ormanı" oyunuyla bu hafta Laleli Mahallesi'nde yaşayan çocuklara keyifli saatler yaşattı. Çocuklar oyunu Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina ile birlikte izledi. Oyunun ardından çocuklarla bol bol fotoğraf çektiren Başkan Piriştina, çocuklara geleceklerine sahip çıkmaları, doğaya ve doğal alanlara saygılı davranıp korumaları öğüdünde bulundu.

Çocuklara keyifli bir gün geçirten Çadır Tiyatrosu gelecek hafta Ufuk Mahallesi Pazar yerinde "Keloğlan ve Masal Hırsızı" oyunuyla çocukları tiyatro ile buluşturacak.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.